Wpis z mikrobloga

Spróbowałem tych crystali z żabki i posmakowały mi, tylko wychodzi to srednio ekonomicznie. Ostatni kontakt z e-petami miałem lata temu, więc prośba o polecajke.
Jaki #epapieros, który można uzupełniać jest polecany do zakupu? Coś poręcznego, żeby w kieszeni sie miesciło i dawało dużo dymu.

#epapierosy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1X6D: Chciał coś ekonomicznego. Nie wiem czy kartridże za 60-70zł są ekonomiczne.

No chyba, że będzie kupować spoza Polski, bez tej śnieżnej akcyzy.
  • Odpowiedz
  • 2
@Drom: Wychodzi kartidż po 2 dychy + liquid za 3. Za 5 dyszek mam ~3000 zaciągnięć. Wychodzi ~2gr za jedno w porównaniu do ~4gr w crystalach. Jest taniej, a ceny brałem z lokalnego sklepu, zapewne da się znaleźć taniej.

@straszny_cham @1X6D Dzięki za polecajki
  • Odpowiedz
  • 0
@KrolJulian

Za 5 dyszek mam ~3000 zaciągnięć.

Czyli musze zmniejszyc czas zaciagniecia bo u mnie 1 liquid wystarcza na max 1000 zaciagniec xD
Ale kartidze oxvy sa pancerne i te 8k zaciagniec na spokojnie starczaja przy moim sposobie jarania, u Ciebie to z 15k jest realne XD
  • Odpowiedz
@KrolJulian: Tak, teraz. Z tym, że kartridże nie są aktualnie nawet dostępne w sprzedaży w większości miejsc, bo weszła nowa akcyza po której nie będą kosztować dwie dychy, tylko sześć, siedem. Od pierwszego września już nie kupisz bez akcyzy w Polsce.
  • Odpowiedz
@KrolJulian: Także jeśli decydujesz się na OXVA to możesz sobie od razu zamówić kartridże np. z bigvape.pl, wysyłka około tygodnia czasu. Bo u nas już nie kupisz w normalnej cenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@1X6D: Znaczy tak zakładam. Crystale mają 2ml płynu, wg. producenta starcza to na 600 zaciągnięć po ~1s i w sumie to w moim przypadku się zgadza.

@Drom O fuck. Będę zmuszony zamawiać u somsiadów za granicą, albo sobie zrobić wycieczkę raz w roku po zapasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KrolJulian: Z bigvape.pl albo Ali bierz po prostu. Na tym pierwszym możesz od razu sobie brać liquidy/składniki do jego zrobienia taniej niż u nas.

Z tą akcyzą to do reszty ich posrało, nie wiem jaka mądra głowa na to wpadła. To praktycznie ubicie rynku epapierosów w Polsce.
  • Odpowiedz