Aktywne Wpisy

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

Moseva +20
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wynik zerowy 2 się spieszyły 4 miały chłopaka a 4 po prostu nie były zainteresowane. Takie sobie zrobiłem zakończenie lata żeby z czystym sumieniem zabunkrowac się do piwnicy na kolejny okres jesienno zimowy.
#przegryw #stulejacontent
Komentarz usunięty przez autora
Zagadywanie w parku nigdy się nie zda jak się nie ma mordy, dyskoteki xd jakieś kursy tańca itp. nie słuchaj ich p---------a xdd
W tym wieku to chyba jedynie swatanie da radę, ewentualnie szukanie samotnych matek na jakimś badoo ale to też z małym powodzeniem nie mając ryja.
@Kamien00003: Chłopie weź poproś jakiegoś swojego kumpla co ma powodzenie żeby Cię nauczył wszystkiego co i jak, bo sam w życiu tego nie ogarniesz. Takie rady jak "zagadam w realu bo liczy się odwaga" są dobre jak już się jest tak 5-7/10 i potrafi się jako-tako bajerować.
W tym wieku to już pozamiatane.
Weird.
Wydawał się całkiem miłym człowiekiem. Wyszedł ze swojej strefy komfortu, co oczywiście doceniam. Ale ... naruszył moją strefę komfortu :)
Jak ktoś czuje się 3/10, to niech nie zaczepia na ulicy ŻADNYCH ludzi w żadnym kontekście. W ogóle ludzi nie powinno się zaczepiać. Wystarczy przejechać się komunikacją miejską. Jak dosiadają się do ciebie atrakcyjne dziewczyny (których wiek ciężko ocenić), to korci by zagadać.
Ale jak? Po co? Serio ktoś myśli, że one nie mają w swoim środowisku (studia, praca, znajomi) wyboru
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@tamagotchi: to akurat tylko i wyłącznie twoje ograniczenia i przekonania. Ale rel jak ktoś jest 3/10 to zagadywanie do 17 latek to p--------y absurd xD
@niewiadomocowscenariuszujest: pryka z kompleksami i brakiem jakiegokolwiek doświadczenia też się nie bierze ¯\(ツ)/¯
@Cadfael: Wiemy. Ale jak już wciskacie kit, że liczy się charakter to chociaż trzymajcie się tego dla własnego bezpieczeństwa.
@niewiadomocowscenariuszujest: no już widzę jaki kwik radości by był na wykopie, gdyby jakaś siedemnastka poszła ze starym typem, a potem by ją znaleźli zgwałconą w rowie. od razu by było co idiotka sobie myslała idąc z kolesiem poznanym w parku.
@niewiadomocowscenariuszujest: nie było od zawsze. ludzie najczęściej
Głównie od kobiet
Napisałem ci że 20 lat temu siedziałem na Gadu. Więc jakie 15 lat? Tyskie ci mózg wyżarło?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz