Wpis z mikrobloga

Zero par na aplikacjach ale myślę zagadam na żywo bo przecież liczy się odwaga xd Wczoraj zagadałem do 10 loszek w parku a że już prawie 40 lvl chłop 3/10 nigdy cycka na żywo nie widział to nie ma nic do stracenia.
Wynik zerowy 2 się spieszyły 4 miały chłopaka a 4 po prostu nie były zainteresowane. Takie sobie zrobiłem zakończenie lata żeby z czystym sumieniem zabunkrowac się do piwnicy na kolejny okres jesienno zimowy.
#przegryw #stulejacontent
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamien00003: w tym wieku to praktycznie over. Nie słuchaj tego co ci normiki mówią xd
Zagadywanie w parku nigdy się nie zda jak się nie ma mordy, dyskoteki xd jakieś kursy tańca itp. nie słuchaj ich p---------a xdd

W tym wieku to chyba jedynie swatanie da radę, ewentualnie szukanie samotnych matek na jakimś badoo ale to też z małym powodzeniem nie mając ryja.
  • Odpowiedz
prawie 40 lvl chłop 3/10 nigdy cycka na żywo nie widział

@Kamien00003: Chłopie weź poproś jakiegoś swojego kumpla co ma powodzenie żeby Cię nauczył wszystkiego co i jak, bo sam w życiu tego nie ogarniesz. Takie rady jak "zagadam w realu bo liczy się odwaga" są dobre jak już się jest tak 5-7/10 i potrafi się jako-tako bajerować.
  • Odpowiedz
@Kamien00003: a widzisz, wczoraj jakiś gość w parku do mnie zagadał - miło, bardzo, ale jednak nie przywykłam do tego. Zapytał też czy jestem zajęta i ... cóż, stwierdziłam, że tak jestem, chociaż z prawdą ma to niewiele wspólnego.
Weird.
Wydawał się całkiem miłym człowiekiem. Wyszedł ze swojej strefy komfortu, co oczywiście doceniam. Ale ... naruszył moją strefę komfortu :)
  • Odpowiedz
@Kamien00003: szacun za odwagę. Jeśli piszesz, że lvl prawie 40,wygląd 3/10 i podbijales do jakichś młodych loszek to nawet jak zagadasz do 10000,to skuteczność pewnie bedziesz miał prawie 0. Celuj w lochy bliżej twojego wieku. Aha i jeśli nie masz pewności siebie, to raczej tez będzie lipton. ¯\(ツ)/¯ ale kolejny raz, brawo za próbę
  • Odpowiedz
@Kamien00003 to zapewne bait, ale ten wątek to kopalnia złota.

Jak ktoś czuje się 3/10, to niech nie zaczepia na ulicy ŻADNYCH ludzi w żadnym kontekście. W ogóle ludzi nie powinno się zaczepiać. Wystarczy przejechać się komunikacją miejską. Jak dosiadają się do ciebie atrakcyjne dziewczyny (których wiek ciężko ocenić), to korci by zagadać.

Ale jak? Po co? Serio ktoś myśli, że one nie mają w swoim środowisku (studia, praca, znajomi) wyboru
tamagotchi - @Kamien00003 to zapewne bait, ale ten wątek to kopalnia złota. 

Jak kto...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale jak? Po co? Serio ktoś myśli, że one nie mają w swoim środowisku (studia, praca, znajomi) wyboru i tylko czekają aż jakiś gołodupiec do nich zagada? Zejdźmy na ziemię.

@tamagotchi: to akurat tylko i wyłącznie twoje ograniczenia i przekonania. Ale rel jak ktoś jest 3/10 to zagadywanie do 17 latek to p--------y absurd xD
  • Odpowiedz
Ale jak już wciskacie kit, że liczy się charakter to chociaż trzymajcie się tego dla własnego bezpieczeństwa.

@niewiadomocowscenariuszujest: no już widzę jaki kwik radości by był na wykopie, gdyby jakaś siedemnastka poszła ze starym typem, a potem by ją znaleźli zgwałconą w rowie. od razu by było co idiotka sobie myslała idąc z kolesiem poznanym w parku.

Tak było od zawsze.

@niewiadomocowscenariuszujest: nie było od zawsze. ludzie najczęściej
  • Odpowiedz
@tamagotchi bo takie głupoty może pisać tylko 15 letnie dziecko, jeśli masz więcej to wstyd. Jeśli nie rozumiesz gdzie popełniasz błędy logiczne w swojej wypowiedzi, tym samym tworząc fałszywa narrację to z chęcią ci wytłumaczę, chyba że to bait to dziękuję.
  • Odpowiedz
@Fichtner rady od sportowego świra są dla mnie nic nie warte. Wracaj do oglądania Stanowskiego, czy co tam lubicie robić. Zakolak energy u was silne. Nigdy nie czułem się typowym Polakiem i nigdy nie zamierzam, bo tym gardzę. Z Polską łączy mnie tylko to, że urodziłem się w Gdańsku.

Napisałem ci że 20 lat temu siedziałem na Gadu. Więc jakie 15 lat? Tyskie ci mózg wyżarło?
tamagotchi - @Fichtner rady od sportowego świra są dla mnie nic nie warte. Wracaj do ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz