@Kamien00003 " we wrzesniu zaczyna sie szkola a w knajpach zaczyna sie picie.." Za mlodu co weekend bylem w pubie i co weekend poznawalem jakies siksy znajomości utrzymuje do dzis, i celuj w +30 a nie licealistki. Wywal te apki na litosc boska glowe wam tylko ryja
@Linnior88: po prostu nie przeżył młodzieńczej miłości i chciałby to zrobić ale obudził się ponad 20 lat za pozno. Teraz już mu został tylko odpad rynku i stary zużyty sort ale taki jest rynek matrymonialny, za pozno na niego wjedziesz to po grze
@loginnawykoppl creepem to ty jesteś ze mu takie coś piszesz, kobietę może poznać wszędzie gdzie ta kobieta jest, miejsce nie ma żadnego znaczenia, może to być nawet w kiblu więc ogarnij się i nie strofuj 40letniego przegrywa
Co prawda znam 23 latke która jest z 38 latkiem ale sama mówi że go wydoi i później będzie młodszy , jak jakaś młoda sobie takiego bierze to tylko na tymczasowy sponsoring
@Kamien00003: wszystko się rozbija o prezencję - wysoki, przystojny, dobrze ubrany chłop pod 40 z charyzmą wyrwie niejedną 18 jak będzie chciał, ale Ty nie - musisz dopasować target
Za mlodu co weekend bylem w pubie i co weekend poznawalem jakies siksy znajomości utrzymuje do dzis, i celuj w +30 a nie licealistki.
Wywal te apki na litosc boska glowe wam tylko ryja
@Linnior88: o przepraszam, ja jak miałam 16 to kochałam się po uszy w takim co mial 37, był to Noel Gallagher ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To musi być bait
( ಠ_ಠ)
@Kamien00003: Trudno o gorszy pomysł.
Park + dużo starszy facet zagadujący do młodych dziewczyn. Powiedz jeszcze, że robiłeś to w bocznych uliczkach.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: a po co komu stara baba? Gość jest facetem przed 40 czyli powienien spotykać się z laskami 19 do max 28
@KotBojowy: ... z 2 dzieci
patrz co napisala @AlexHunter