Wpis z mikrobloga

Zero par na aplikacjach ale myślę zagadam na żywo bo przecież liczy się odwaga xd Wczoraj zagadałem do 10 loszek w parku a że już prawie 40 lvl chłop 3/10 nigdy cycka na żywo nie widział to nie ma nic do stracenia.
Wynik zerowy 2 się spieszyły 4 miały chłopaka a 4 po prostu nie były zainteresowane. Takie sobie zrobiłem zakończenie lata żeby z czystym sumieniem zabunkrowac się do piwnicy na kolejny okres jesienno zimowy.
#przegryw #stulejacontent
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamien00003 uzyskałeś taki wynik jaki był do przewidzenia. Nie widzę Cię, nie wiem jak wyglądasz a i tak akcja creepy. Duża różnica wieku, zagadywałes do dzieci to czego się spodziewałeś. Celuj w 30 - 35 latki. Sposób zagadania musi być naturalny bo każda Ci ucieknie, bo wychodzisz na creepa a nie na fajnego faceta. Dużym ułatwieniem byłoby posiadanie psa i wychodzenie z nim na spacery, bo wtedy masz już naturalny sposób
  • Odpowiedz
@ZanZani: i dziwicie się że taki typ spod tagu przegryw jest sam? Serio? 40-letni prawiczek celujący w 17-latki? Bądź rozsądny. Jeśli on chce kogoś znaleźć to ma szansę, ale na pewno nie u takich podlotkow. Jeśli na nie wiem jakieś grupie tematycznej, kółku zainteresowań poznałby kogoś w podobnym wieku to miałby szansę na milość.
  • Odpowiedz
@KotBojowy: To nie oszustwo. TO rzeczywistość. Oszustwem jest wszystko inne. Jeśli jset ogarnięty 45 latek to idealnie powinien szukać w przedziale partnerki 22-27 lat, to idealne połączenie. Oczywiśnie nie mówię o areczka z zakolami z fabryki smrodu
  • Odpowiedz