Blackpill obalony! Przez naukowców, którzy owoce swojej pracy opublikowali w czasopiśmie naukowym PLOS. Badali oni zachowania użytkowników czeskiej aplikacji randkowej i wyszło im, że faceci mają za duże wymagania, bo przesuwają w prawo atrakcyjniejsze od siebie dziewczyny, a na dziewczyny ze swojej ligi zerkają niechętnie, nie mówiąc już o tym, że na dziewczyny z ligi niżej w ogóle nie chcą spojrzeć. Więc po prostu obniż swoje wymagania, bro! Hipergamiczne bestie to jednak faceci, a nie kobiety.
A może poziom naukowy socjologii jest nędzny, metodologia błędna, a "naukowcy" robią badania pod tezę? Pewnie gdyby ktoś chciał się uczciwie za to zabrać, to by dostał wilczy bilet za "mizoginistyczny" wynik badania.
@Olsea kurde moglbym sie nie przyznawac i Ci nawet foto na prv wyslac xD Mialabys mindfuck. No ale ja jestem doinwestowany wiec moze nie jestem miarodajnym przypadkiem
A może poziom naukowy socjologii jest nędzny, metodologia błędna, a "naukowcy" robią badania pod tezę? Pewnie gdyby ktoś chciał się uczciwie za to zabrać, to by dostał wilczy bilet za "mizoginistyczny" wynik badania.
#blackpill #redpill #tinder
źródło: temp_file8801217143283275377
Pobierzźródło: open-eye-crying-laughing-emoji
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Już tak odsiałam paru :D
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: wykop
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Co do pasterza, jeśli fotka jego, to mu muszę rację przyznać ¯\(ツ)/¯