Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

miki4ever +3
#mecz bierzcie pod uwagę, że Legia i tak zrobiła wynik niezły jak na te 4 mecze, punkty miały przyjść w grudniu.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.

Takie kobiety was jarają? Nawet jako przegryw mam awers do takich ludzi.
źródło: temp_file6363663343161000095
PobierzByłaby szkoda gdyby się nią zainteresował low tier Oskar z jedyne 185cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba nie sądzisz że takie dziewczyny są równie aspołeczne co ty?
@kornel-makuszynski: Kiedyś byłam niemalże taką dziewczyną jak ta z mema, i Twój komentarz też po części do mnie pasuje xD Bawi mnie to, bo na wykopie ciągle czytam, że mężczyźni marzą o takich dziewczynach, a w prawdziwym życiu tego nie zauważyłam, większym zainteresowaniem cieszyły się zawsze te dynamiczne, pyskate, głośne itp., nawet niezrównoważone, a
To xd plus prawdziwe szare myszki często są wątpliwej urody, co jest dodatkowym powodem do wykluczania.
Wbij na jakiegoś DC z gier to spotkasz zawsze facetów. W tej grupie znajdzie się nawet paru co nigdy nie miało dziewczyny
Ale w drugą stronę to powiedzenia xD