Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wanzey: ojej że taka co w wolnych chwilach rysuje i możliwe że ma spektrum autyzmu?
Byłaby szkoda gdyby się nią zainteresował low tier Oskar z jedyne 185cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba nie sądzisz że takie dziewczyny są równie aspołeczne co ty?
  • Odpowiedz
to ideał życiowej niedorajdy niezdolnej do samodzielnego przetrwania która nic nie załatwi ani nic nie osiągnie.

@kornel-makuszynski: Kiedyś byłam niemalże taką dziewczyną jak ta z mema, i Twój komentarz też po części do mnie pasuje xD Bawi mnie to, bo na wykopie ciągle czytam, że mężczyźni marzą o takich dziewczynach, a w prawdziwym życiu tego nie zauważyłam, większym zainteresowaniem cieszyły się zawsze te dynamiczne, pyskate, głośne itp., nawet niezrównoważone, a
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

Bawi mnie to, bo na wykopie ciągle czytam, że mężczyźni marzą o takich dziewczynach, a w prawdziwym życiu tego nie zauważyłam, większym zainteresowaniem cieszyły się zawsze te dynamiczne, pyskate, głośne itp., nawet niezrównoważone, a na szare myszki nikt nie leciał.

To xd plus prawdziwe szare myszki często są wątpliwej urody, co jest dodatkowym powodem do wykluczania.
  • Odpowiedz
@Wanzey: w sumie jest to ciekawe że takie kobiety prawie nie istnieją.
Wbij na jakiegoś DC z gier to spotkasz zawsze facetów. W tej grupie znajdzie się nawet paru co nigdy nie miało dziewczyny
Ale w drugą stronę to powiedzenia xD
  • Odpowiedz