Aktywne Wpisy

MonazoPL +71
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +369
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Czyli warto rozwijać takie programy
#polityka #pracbaza #kolchoz #twitter #antykapitalizm
źródło: 1000082677
PobierzZgadniesz dlaczego czy to za trudna zagadka?
@depish: Ta odpowiedz tez jest prawidlowa ale nie o taka odpowiedz mi chodzilo :D
Odpowiedz o jaka mi chodzilo
Zrob sobie analize jak dziala PPK. Jaka jest roznica w dzialaniu PPK dla prywaciarza vs. budzetowka.
Daj znac co Ci wyszlo bo jestem ciekaw czy zrozumiales co to panstwo
To po co 4 dni? Wystarczy dać obecnym podwyżkę, bo przecież chodzi o to, żeby mniej pracować, a dostawać tyle samo = więcej zarabiać.
Kosza jak za zboże w tych lokalach wielcy przedsiębiorcy a ‚nie stać’ ich nawet na uczciwe zatrudnienie pracownika
I tak powinniśmy pracować mniej.
Pierwsze wdrażały to co niektóre urzędy udawadniajac, że wystarczy zmniejszyć liczbę urzędników lub lepiej zarządzać obecnymi.