Aktywne Wpisy

yourgrandma +104
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
jestem_pingwinem +356
Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。)
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
Pobierz

Stare wagony przedziałowe 8 osobowe, klimy czy jakiegoś USB / gniazdek brak, sranie na tory czy pompka na wodę w wc. Dla klimatu możemy podziwiać różne komunikaty po czesku czy otwieranie drzwi które potrafi każdego siłacza zniszczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tutaj nocne mijanie się TLK Wydmy na stacji Kraski.
#podroze #kolej #pociagi #spierdotrip #intercity
źródło: temp_file2128999868648940575
PobierzKomentarz usunięty przez autora
edit: chyba wiem dokąd kolega pomyka..
W takim razie brakuje jeszcze tylko Janusza co wyciąga jajko na twardo, zagryza pętkiem "zwyczajnej" i na deser poprawia śledzikiem w oleju
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@sylwke3100: ej, ale te drzwi się otwierają lekko, tylko nie tak, jak "normalne" drzwi, bo je trzeba częściowo obrócić, a nie po prostu otworzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@niezawysoki Każdemu zdrowemu xD
@monky No tak albo co chwilę wychodzi na korytarz do okna na fajkę, wtedy