Aktywne Wpisy

ly000 +89
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +364
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@PrzemaSek44: bardziej bym sie skupil na jakosci i dynamice takiego zwiazku a nie na samym fakcie bycia w nim, desperatow dzis nie brakuje
@PrzemaSek44: to wszystko mozna poprawic, wzrostu nie zmienisz (daruj sobie argument o łamaniu kości nóg i operacyjnym dodawaniu sobie wzrostu, to daje ponizej 10 cm a kosztuje ogromne pieniadze i wiele miesiecy rehabilitacji). Wzrost jest krytycznie ważny dla kobiet, bo nie masz na niego wpływu. Gruby może schudnąć, można zrobić sobie przeszczep włosów, można się lepiej
@choochoomotherfucker: Kłamiący. Mały detal
@git_commit: Nie trzeba siedzieć w ich głowach, wystarczy siedzieć na mirko, wiele razy obrażano kobiety za "pisanie prawdy", np. ta dziennikarka została zjechana z góry na dół wiele razy: https://www.pudelek.pl/anna-wendzikowska-taktownie-o-wzroscie-toma-cruisea-ma-170-cm-wzrostu-trudno-o-nim-mowic-ze-jest-przystojny-6773737274518080a A kobiety, wbrew temu, co można wyczytać na wykopie, naprawdę są różne i sama np. leciałam na gości mających ok.
A z drugiej strony 170 to wcale nie tak mało.
Anegdotka: spotkałam się raz z typem 190.