Wpis z mikrobloga

Brak takiego pesymizmu wynika zapewne też z tego, że znam osoby o podobnym wzroście, które mają partnerki.

@PrzemaSek44: bardziej bym sie skupil na jakosci i dynamice takiego zwiazku a nie na samym fakcie bycia w nim, desperatow dzis nie brakuje
  • Odpowiedz
@git_commit: To powiem inaczej: mam znajomego o podobnym wzroście i na jakichś wspólnych imprezach lata temu dziewczyny były nim zainteresowane. Nie wyglądał źle, był zadbany, regularnie ćwiczył. Niski wzrost u faceta jest minusem dla kobiety, ale jest takim samym minusem jak duży brzuch, krzywe zęby, brzydka twarz, brak włosów na głowie, nieodpowiedni ubiór, brak umiejętności społecznych itd. Jeśli ktoś jest niższy, to może czymś innym nadrobić. Jedna nie wyobraża sobie
  • Odpowiedz
duży brzuch, krzywe zęby, brak włosów na głowie, nieodpowiedni ubiór, brak umiejętności społecznych itd

@PrzemaSek44: to wszystko mozna poprawic, wzrostu nie zmienisz (daruj sobie argument o łamaniu kości nóg i operacyjnym dodawaniu sobie wzrostu, to daje ponizej 10 cm a kosztuje ogromne pieniadze i wiele miesiecy rehabilitacji). Wzrost jest krytycznie ważny dla kobiet, bo nie masz na niego wpływu. Gruby może schudnąć, można zrobić sobie przeszczep włosów, można się lepiej
  • Odpowiedz
@git_commit: Właśnie o tym mówię - wzrostu nie poprawisz, ale trzeba po prostu o inne rzeczy zadbać. Zresztą ja sam mam 178, a będąc na imprezach były sytuacje, że dziewczyny same podchodziły zagadać, mimo, że jestem w środowisku znajomych, gdzie większość chłopaków jest ode mnie wyższa.

(daruj sobie argument o łamaniu kości nóg i operacyjnym dodawaniu sobie wzrostu, to daje ponizej 10 cm a kosztuje ogromne pieniadze i wiele miesiecy
  • Odpowiedz
nie wiem co by napisali inni uzytkownicy wykopu, bo nie siedze w ich glowach, ale tak by przynajmniej prawde napisala

@git_commit: Nie trzeba siedzieć w ich głowach, wystarczy siedzieć na mirko, wiele razy obrażano kobiety za "pisanie prawdy", np. ta dziennikarka została zjechana z góry na dół wiele razy: https://www.pudelek.pl/anna-wendzikowska-taktownie-o-wzroscie-toma-cruisea-ma-170-cm-wzrostu-trudno-o-nim-mowic-ze-jest-przystojny-6773737274518080a A kobiety, wbrew temu, co można wyczytać na wykopie, naprawdę są różne i sama np. leciałam na gości mających ok.
  • Odpowiedz
@bottlecorck2-0-asdasdasd: wy przegrywy na serio macie zryte banie. 175 to nie jest mało, to że większość z was ma tyle nie znaczy, że przez to jesteście odtrąceni przez kobiety. Wy po prostu macie wygląd bazyliszka, nie macie wykształcenia ani pracy, a z postury jesteście zazwyczaj garnaci. Musicie sobie uświadomić, że nawet niscy roochają, tylko, że są po prostu od przegrywow lepsi z wyglądu:)
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: bawi mnie zawsze to jak się sracie o wzrost. Nie ma niczego dziwnego w tym, że kobiety szukają mężczyzn wyższych od siebie, bo gdzieś w podświadomości to jednak załatwia temat "czuję się przy nim bezpiecznie - jest większy ode mnie, obroni mnie". I możemy sobie prychać na atawizmy, ale nie zmienimy tego.
A z drugiej strony 170 to wcale nie tak mało.

Anegdotka: spotkałam się raz z typem 190.
  • Odpowiedz
@AnulkaS34d: Chryste Panie ale Ci projekcja wjechała xDDD ja Ci cisne tylko za wymyślone historie o karłach roochaczach, a ty mi próbujesz ubliżać i jechać po wyglądzie + argumenty ad incelum. Lecz się, to nie jest normalna reakcja + przykład pięknej hipokryzji. Charakter wylazł na wierzch. Chcesz moj profil na ig? Screeny z tindera i badoo? Filmiki? Jestem do dyspozycji
  • Odpowiedz