Wpis z mikrobloga

@SotrazX

Kobiety to jedno, ale jeżeli faktycznie jesteś wysoki, to nadal na prawie każdym innym polu życiowym masz łatwiej ze względu na wzrost niż manleci i pewnie nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy.
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: "Cóż szkodzi obiecać"
Kobieta powiedzieć może wszystko póki nie stanowi to formalnego zobowiązania, za które wyciągnięte zostaną nieuniknione i oczywiste konsekwencje. Każdy tutaj to wie, a wielu normików dalej traktuje deklaracje kobiet jako wartościowe stanowiska.
  • Odpowiedz
za które wyciągnięte zostaną nieuniknione i oczywiste konsekwencje.

@Eteres: istnieje dziś w ogóle takie coś? Mam wrażenie że łganiem, gaslightingiem i łzami uruchamianymi na żądanie są w stanie wykręcić się od dowolnego zobowiązania.
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN taaa, 173 to nie jest niski, NO CHYBA ŻE MIAŁABYM SZANSE Z TAKIM IŚĆ NA RANDKĘ, TO WTEDY JEST J-----M KARŁEM, CO GO POD MIKROSKOPEM NIE WIDAĆ i trzeba mu zaproponować kurs garncarstwa albo inne high normie shit dla ściemy.
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: przestają kobiety patrzeć na wzrost w pewnym momencie, na serio są takie przypadki. mam kumpla, który ma na bank ma mniej niż 175 a bab od c---a. A dlaczego? Bo jest dobrze zbudowany i dodatkowo jest żołnierzem - antyterrorystą:D więc przegrywy, do roboty, a nie zwalacie na wzrost winę
  • Odpowiedz
@git_commit:

Uwazam, ze jednak brutalna prawda > mile klamstwo

Rozumiem, że gdyby napisała, że z takim wzrostem pozostaje mu walenie konia, a będąc nieśmiałym jedynie obserwowanie jak oskarki podrywają inne dziewczyny, to nie byłoby żadnego oburzenia na wykopie i laska dostałaby gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Nie wiadomo co ta laska sobie rzeczywiście myśli, ale takie gadanie tylko bardziej by chłopa dobiło.
  • Odpowiedz
Rozumiem, że gdyby napisała, że z takim wzrostem pozostaje mu walenie konia, a będąc nieśmiałym jedynie obserwowanie jak oskarki podrywają inne dziewczyny, to nie byłoby żadnego oburzenia na wykopie i laska dostałaby gratulacje

@PrzemaSek44: nie wiem co by napisali inni uzytkownicy wykopu, bo nie siedze w ich glowach, ale tak by przynajmniej prawde napisala - no moglaby jeszcze dodac, ze ewentualnie jesli bedzie duzo zarabial to moze jakas samotna matka
  • Odpowiedz
@git_commit: Ok, uważam mimo wszystko, że lepiej jest takiego człowieka nie dobijać, bo nie pomoże to w żaden sposób, a jedynie sprawi, że chłop się zamknie na jakiekolwiek relacje. Brak takiego pesymizmu wynika zapewne też z tego, że znam osoby o podobnym wzroście, które mają partnerki. Nie zmienia to oczywiście faktu, że taka osoba ma trudniej niż facet co ma 190 cm i wymaga to większego wysiłku włożonego w siebie,
  • Odpowiedz