Aktywne Wpisy

Fiutin +971
Pamięta ktoś jeszcze Discmana? Jak zakolak namieszał HRówie pętem w dupie, że jej kręgosłup pękł? XD
#afera #kiedystobylo #heheszki
#afera #kiedystobylo #heheszki
źródło: temp_file4559455159489570495
Pobierz
grzes1290 +522
Dziś terapeutka pochwaliła mnie za to, że walczę ze swoimi wyzwalaczami. Opowiedziałem jej o tym, że dziś poszedłem do paczkomatu obok sklepu i nie kupiłem 200, a tak zazwyczaj było na wyjściu do paczkomatu. W niedzielę poszedłem do żabki po coś i tak samo żadnego 200 nie wziąłem, chociaż zazwyczaj niedzielne wyjścia do żabki po coś były pretekstem do wzięcia 200. Ciężko się wychodzi z tego gówna, na prawdę żałuję, że doprowadziłem

Tutaj 191 cm, ale ryj jak ogra i nigdy żadna kobieta mną nie była zainteresowana
Jak zwykle incele mieli rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety to jedno, ale jeżeli faktycznie jesteś wysoki, to nadal na prawie każdym innym polu życiowym masz łatwiej ze względu na wzrost niż manleci i pewnie nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy.
Kobieta powiedzieć może wszystko póki nie stanowi to formalnego zobowiązania, za które wyciągnięte zostaną nieuniknione i oczywiste konsekwencje. Każdy tutaj to wie, a wielu normików dalej traktuje deklaracje kobiet jako wartościowe stanowiska.
@Eteres: istnieje dziś w ogóle takie coś? Mam wrażenie że łganiem, gaslightingiem i łzami uruchamianymi na żądanie są w stanie wykręcić się od dowolnego zobowiązania.
chciałbym mieć tyle
@PrzemaSek44: dostala za klamstwo. Oklamala go a nie pocieszyla. Uwazam, ze jednak brutalna prawda > mile klamstwo
Rozumiem, że gdyby napisała, że z takim wzrostem pozostaje mu walenie konia, a będąc nieśmiałym jedynie obserwowanie jak oskarki podrywają inne dziewczyny, to nie byłoby żadnego oburzenia na wykopie i laska dostałaby gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Nie wiadomo co ta laska sobie rzeczywiście myśli, ale takie gadanie tylko bardziej by chłopa dobiło.
@PrzemaSek44: nie wiem co by napisali inni uzytkownicy wykopu, bo nie siedze w ich glowach, ale tak by przynajmniej prawde napisala - no moglaby jeszcze dodac, ze ewentualnie jesli bedzie duzo zarabial to moze jakas samotna matka