Wpis z mikrobloga

• 14
@SystemHalted2_0 super kolego, gratuluje otwarcia sie i zmiezenia z tym co bylo, sam mowisz ze kontrast jest ogromny ale pamietaj, ze zycie ma sie tylko jedno i jego celem nie jest wegetacja. Jesli brak Ci pewnosci siebie to ja udawaj, a w koncu siegnie Cie sama. Winszuje sukcesow (òóˇ)
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 gratulacje. Ludzie wolą siedzieć na tagu przegryw i się użalać nad sobą zamiast podjąć działania. Obrzydliwe nieroby, które żyją na koszt podatników uczciwie pracujących. Cześć przypadków jest rzeczywiście ciężka, ale większość to ma fobie społeczne z którymi nie chce nawet walczyć. Wola się położyć i umrzeć. Im dłużej się czeka tym jest gorzej. Jesteś przykładem zmiany :)
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 no i zajebiście. Wyszedłeś z banki totalnej stagnacji, przesuwałeś granicę tego co wygodne i komfortowe dalej i dalej, tak daleko, że już nawet nie widzisz miejsca z którego zacząłeś.
Tak, każdy ma swoje tempo postępów, tu masz w pełni rację - sam byłem wiele lat w sytuacji którą wydawała się kompletnie bez wyjścia, tak grubo, że magik już nie był pytaniem "czy", a raczej "kiedy" - i można rzec, że
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: ja z pozycji nornika mówię. Proszę doceniać norników którzy właśnie się normalnie zapytają co u ciebie, jak ci idzie w pracy i o inne tego typu pierdoły a czasem nawet powiedzą ze dobrze sobie radzisz. Bo wiem że nie każdy w pracy takie rzeczy powie, a to wielu ludziom pomaga
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: gratki za progres, oby tak dalej :) Siedzenie w piwnicy tylko pogłębia problemy, a interakcji z ludzmi można się nauczyć szybciej niż przejść elden ringa.
  • Odpowiedz