Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1155

Potrzebuję czarny tusz HP 303 XL w autoryzowanym sklepie producenta kosztuje 175 żetonów z orzełkiem (xDD) za 10ml, a potem wjeżdża taki p------s pic rel za niecałe 60zł i pojemność 21ml xd
patrząc na taką różnicę cen zaczynam się zastanawiać czy to nie jest zbyt piękne by było prawdziwe i jednocześnie rozkmina czy to przypadkiem nie producenci tak sobie wychowali konsumentów, że mogą teraz doić portfele do ostatniej kropelki
macie jakieś legit tanie miejsce z tuszami?
#drukarki #hp #tusz
źródło: obraz
Pobierz@LuznaPusi: https://www.drtusz.pl/wklady-atramentowe-tusz-zamiennik-303-xl-do-hp-t6n04ae-czarny-do-drukarek-hp-p-16443.html?term_auto=HP_303_XL Odezwij się po kod rabatowy na priv ;)