Wpis z mikrobloga

#wow #worldofwarcraft #gry

Pytanie do lepiej zaznajomionych z prywatnymi serwerami - Project Epoch jak rozumiem zdechł po przejęciu przez Ascension ? Czy o co chodzi ?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ch1va5: Project Epoch will return soon. We have entered into an agreement with Ascension WoW to move to infrastructure built and maintained by Ascension's server team. Project Epoch will retain full creative control of the game and the shop, and this change will allow the Project Epoch team to focus specifically on content creation. We know this news comes as a surprise, so read on for answers to many of
  • Odpowiedz
@ch1va5: dla mnie to beka z tego serwera codziennie obiecywali że już wszystko mają ze za lada dzień ruszymy xD następnie dali ankietę czy ludzie chcą wipe czy może zostawiamy jak jest odpalamy i po prostu gramy następnie zniknęli na parę dni i nagle w------i tego newsa xD nie przyjęło to się zbyt dobrze jak widać po reakcjach. Trochę stracili w oczach wielu bo po pierwsze na chu kłamali co
FMK - @ch1va5: dla mnie to beka z tego serwera codziennie obiecywali że już wszystko ...

źródło: IMG_5536

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@F_M_K czy jesteś mi w stanie pomóc i napisać czym się różni serwer turtla od epocha (a raczej o ile ruszy)? Sam zacząłem na turtlu tera i całkiem przyjemnie się gra
  • Odpowiedz
  • 2
@ozzi91: na Reddicie jest sporo wątków/dyskusji na temat różnic pomiędzy oboma.
Z tego co zapamiętałem to w skrócie: *nowy Turtle: doświadczenie Vanilla+, skupienie na PvE End Game - nowe questy, rozbudowane lore, właściwie brak PvP.
*Last Epoch Ascension: Classic+, skupienie na levelowaniu - nowe questy, nowe tryby, kombinacje class/race. Poprawa QoL, PvP traktowane poważnie.

Czyli jak lubisz EndGame i "upierdliwość" serwerów Vanilla to Turtle. A jeśli najlepiej bawisz się levelując
  • Odpowiedz