Wpis z mikrobloga

@Tokko No właśnie nie... Kiedyś faceci mieli średnio więcej testosteronu i wyglądali dojrzalej niż dziszejsze równolatki. Mam zdjęcia ojca i wujostwa jak mieli po 20 lat, wyglądali jakby byli 30+ na dzisiejsze standardy.
  • Odpowiedz
  • 510
@MosMaus:

Kiedyś faceci mieli średnio więcej testosteronu i wyglądali dojrzalej niż dziszejsze równolatki. Mam zdjęcia ojca i wujostwa jak mieli po 20 lat, wyglądali jakby byli 30+ na dzisiejsze standardy.

Koleś … to nie testosteron tylko r-------y od wódy i pracy organizm
  • Odpowiedz
@Tokko

+1, Zapominają że w tamtym okresie analogicznie babcia ze wsi, mająca zdjęcia z młodości, w wieku 30 lat wyglądała jakby w 50 wchodziła. Nie wynikało to z nadmiaru kobiecości, tylko od z-----------a w polu przez całe życie.
  • Odpowiedz
@MosMaus:

Kiedyś faceci mieli średnio więcej testosteronu i wyglądali dojrzalej niż dziszejsze równolatki. Mam zdjęcia ojca i wujostwa jak mieli po 20 lat, wyglądali jakby byli 30+ na dzisiejsze standardy.

@Tokko: Nie wspominając też że obecnie dzieciaki szybciej rosną niż kiedyś i są większe xd
  • Odpowiedz
@Tokko

@MLeko29: komuś się chyba rzeczywistość z Disney p------a xD

Bym się założył że większość z nich ma prawie 18 lat bo nie zdali kilka razy poza tym jednym typkiem po prawej xd
  • Odpowiedz
@dobry-informatyg:

tak, wyglądali poważniej od wódy? xD. Po prostu moda też była inna, wąsy, długie włosy, to robiło swoje

Tak oczywiście typ pisząc komentarz o wpływie testosteronu na dużo starszy wygląd miał na myśli stylizację wąsów i fryzury ()
  • Odpowiedz
@Tokko

@MosMaus:

> Kiedyś faceci mieli średnio więcej testosteronu i wyglądali dojrzalej niż dziszejsze równolatki. Mam zdjęcia ojca i wujostwa jak mieli po 20 lat, wyglądali jakby byli 30+ na
  • Odpowiedz
@Karl_Tofel: racja, imho to chyba największy czynnik w tej zmianie. Kiedyś kopcili za młodu i się odbijało na twarzy w teraz to nawet jak palą to elektryki które wpływu na skórę nie mają żadnego
  • Odpowiedz
@MLeko29: Coś w tym jest, wczoraj po meczu Lechii na transfermarkt patrzyłem na profil ich super napadziora, to zdjęcie pewnie było dodane jak do nich przychodził 2 lata temu, miał 21 lat wtedy xD. Jakby mu dokleić u dołu albę, to bym uwierzył, że to zdjęcie z pierwszej komunii. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
https://www.transfermarkt.pl/tomas-bobcek/profil/spieler/510103
rzaden_problem - @MLeko29: Coś w tym jest, wczoraj po meczu Lechii na transfermarkt p...

źródło: 510103-1584950743

Pobierz
  • Odpowiedz