Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

@fishery Z Jordanowa*
Nie znam tych terenów ani nazw tak bym się płynnie poruszał
Ddo Wrześni sugeruję w/w trasę. Caly czas dwa pasy, na 92 parę świateł. Chyba że wolisz 36zł za parę minut, wtedy tylko dajesz kartę, kwit, nara. W tygodniu będzie parę samochodów przed Tobą. Piątek po południu , sobota gorzej.
Jeśli chodzi o dalszą drogę (w tym videotooling) to polecam Autopay, o ile zdecydujesz się na autostradę. Wszystko szybko działa i dodatkowo masz w apce jakieś parkingi prywatne oraz np możliwość zakupu winiety w Czechach.
@virtroy zainstalowałem to autopay. Wssędzie tam będę mógł wjechać na te bramki automatyczne czy jest jakiś odcinek gdzie mogą np tylko przewoźnici z fizycznymi boxami?
Ostatnio jechałem na tej aplikacji do Warszawy i zero problemów. Jedynie musisz pamiętać żeby na odcinkach z automatycznymi bramkami trzymać się lewej strony.
od Poznania do granicy DE jest jedna bramka - nie mozna z apka
Niestety z apka i tak trzeba sie zatrzymac przed szlabanem i kamera musi Cie zczytac. Bramki sa jasno oznaczone.
Czy tam gdzie będzie jakiś znak automatycznego pobierania mogę wszędzie jechać na autopay od Jordanowa do Wrześni?
Jak gdzieś tylko karta płatnicza w okienku to trudno, wyboru nie ma. Nie chce mi się jeździć bocznymi drogami.
Jeśli chodzi o bramki to normalnie działa Autopay na nich. Dodatkowo do tych bramek nie było kolejek jak ostatnio jechałem, kolejki stały tylko do bramek normalnych. Także jakby coś się działo to zmienisz bramkę i elo.
Całego odcinka od Jordanowa na autopayu nie przejedziesz. Przy Jordanowie masz tylko bramki tradycyjne.
@Sudo_exit: niee, chyba nawet nie ma bramek tylko dla tirów.
Na dodatek bramki do autopay (żółte logo kamerki) są skrajnie po lewej, a tiry jeżdżą bramkami po prawej.