Wpis z mikrobloga

ekran nie jest podzielony na dwa

@NaczelnyAgnostyk: chodzi o te filmiki, gdzie na jednej połowie ekranu jest wyświetlany właściwy film, a na drugiej ktoś patrzący w kamerkę i robiacy jakieś głupie miny? Gdzieś takie widziałem również na youtube i zastanawiałem się jaki w tym jest sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ArnoldZboczek: Chodzi o te, gdzie na jednej połowie jest właściwy filmik, a na drugiej jakaś szybka, dynamiczna kolorowa gierka. Dodatkowy bonus, gdy wyświetlają się wielke napisy ale po jednym słówku, a opis 13-sekundowego filmu każe ci czekać do końca
Rzuku - @ArnoldZboczek: Chodzi o te, gdzie na jednej połowie jest właściwy filmik, a ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wixu nie miałem nigdy tik toka ale w innych miejscach też to jest i wydaje mi się że gdyby ktoś czyiś filmik skopiował i wrzucił na swój kanał to by mu zablokowali albo autor mógłby zgłosić a tak jest z reakcją czy coś czyli nie oryginał i może być i pewnie na tym zarabia. Ale to tylko moja teoria, nic pewnego.
  • Odpowiedz
@ArnoldZboczek: gdzieś czytałem, że takie filmiki bardziej dowalają dopaminki w mózg przez co bardziej przyciągają uwagę ludzi już z przepalonymi receptorami, ale ręki za to nie dam
  • Odpowiedz