Aktywne Wpisy
rafal-romanowski +594
Wykopki, potrzebuję Waszej pomocy.
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
Właśnie padłem ofiarą bardzo nieuczciwej praktyki związanej ze sprzedażą mojego mieszkania.
Sprzedaję swoje pierwsze mieszkanie. Kupiłem je jeszcze jako kawaler prosto od dewelopera i mieszkam w nim już 6 lat. Dzisiaj mieszkamy tu z żoną i naszą 2-letnią córką, ale zrobiło się po prostu za małe, dlatego podpisaliśmy już umowę przedwstępną na zakup domu.
26 lipca wystawiłem mieszkanie na OLX. Chciałem sprzedać je samodzielnie. Uznałem, że skoro potrafię sam załatwić
źródło: Ja wczoraj w nocy, jak się o tym dowiedziałem że ktoś sprzedaje moje mieszkanie
PobierzZawsze przeraża mnie to, że niektórzy właściciele psów zdają się nie rozumieć, że dzieci to ludzie, a psy nie. Jakby zatarła się jakaś granica w ich mózgach. Przecież dziecko ma takie samo prawo być na plaży czy w restauracji jak oni sami, bo te miejsca są przede wszystkim dla ludzi.
Dodam od siebie, że wychowałem się koło Mielna i psy na plażach to dramat. W gminie Mielno obowiązuje zakaz wchodzenia z psami
Dodam od siebie, że wychowałem się koło Mielna i psy na plażach to dramat. W gminie Mielno obowiązuje zakaz wchodzenia z psami
źródło: 19567
Pobierz

Tragiczny system dla młodych ludzi, stąd upadek demograficzny
Poza Seulem nie ma życia czy co? Demografia wisi na stolicy? Coś ściemniasz.
@D4Ru73K: witamy przybysza z 2010 roku
@Tagliacozzo: Jak masz dobry lobbing, to możesz nawet doprowadzić do sytuacji w której "twoi" parkują porszaki pod miejscem pracy z którego odpada tynk :) Ale o czym to niby innym świadczy niż o patologi I ustawionej grze?
Korea to taka polska za 10 lat. Mieli szansę, mają gospodarkę, ale ich elity dały radę zepchnąć zepchnąć do roli niewolników.
Patrzac
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gjbgghbhhjj: Czyli mieszkania za 10 lat będą dalej drożeć? P--------e j---a, miało spadać.
No bo odłożysz. Problem polega na tym że nieruchomości w PL to są dwa ekstrema - zapadła dziura i centrum Warszawy. Ja mówię o jakimś niskim-srednim standardzie w średnim mieście a wy o dość dużym lokalu w niezłej lokalizacji TOP5. W Bartoszycach kupisz kawalerkę za 100k PLN, w Gdańsku za 500k PLN. I teraz kto ma rację że kupisz nierucha?
@MatyasHunyadi: no dokladnie tak jest, polowa ludzi mieszka tam w aglomeracji seulu. tam dochodzi do sytuacj ze np rodzic z dzieckiem musi sie wyprowadzic do miasta zeby dzieciak mial dostep do szkoly (czyli czesto mowa o tym ze przeporwadzka przez pol kraju). U nas nie ma czegos takiego (ale wlascicielom midelowek by sie to marzylo) bo masz
@JasnyBanan: @PfefferWerfer @Fiodooor @_mrcn_ @MatyasHunyadi Polska ma swoje problemy, ale wydaje się, że przeciętny obywatel w Korei Płd. ma