Wpis z mikrobloga

Wielki śliniący się dog niemiecki siedzi obsranym odbytem na siedzeniu w samolocie. Kult psiura sprawia, że każdy komu się to nie podoba zostanie uznany za złego człowieka i zwyrodnialca.

Je ać ludzi, którzy się boją psów, alergików, astmatyków, najważniejsze, że piesek jest zadowolony.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #samoloty #takaprawda
WielkiNos - Wielki śliniący się dog niemiecki siedzi obsranym odbytem na siedzeniu w ...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Charz: Sytuacja 2-3 zdarzają się nagminnie. Wystarczy mieć kawałek trawnika pod blokiem. A w 3 to wystarczy biegać po jakichś terenach zielonych i zauważysz ile psów podbiega do ciebie z niewiadomymi zamiarami. Zawsze możesz się stać jedną z tych osób występujących w "newsach", że została pogryziona
  • Odpowiedz
@armagedon444: mam kawałek trawnika pod blokiem i mówię własnie na jego przykładzie. Każdy u mnie na osiedlu chodzi z woreczkami i sprząta. Nie mówię że wszędzie tak jest i że nie znajdziesz też złych przykładów, po prostu czasy się mocno zmieniły i jak z 10-15 lat temu obsrany chodnik i trawnik były normą, tak teraz będą to jakieś totalnie pojedyncze przypadki. Mieszkałem przez ten czas w kilku różnych miejscach i
  • Odpowiedz
@Charz: no to może w jakiejś normalnej dzielnicy mieszkasz. Ile razy ja musiałem chodzić slalomem albo upominałem ludzi co sraja psami na miejską zieleń do nie zliczę. Najlepsze że kompletnie nie ma jak egzekwować kart za to. Ktoś patrzy się na ciebie, sra psem jeszcze się uśmiechnie i idzie dalej bo kompletnie nie ma kar za to, to po co sprzątać jak można nie?
  • Odpowiedz
@adisoniusz: jak nie trawie OPki bo to zwykła prawicowa patusiara, tak co do psów peóna zgoda. psiarstwo wyżera ludziom mózgi, a jak sam nie lubisz psów to jesteś złym człowiekiem.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ale w Europie/USA bez specjalnych zezwoleń duży pies może latać tylko w JSX (mała linia działająca w USA). Tak to tylko pies opiekun może latać po spełnieniu naprawdę wielu wymogów (w tym wykupienia całego rzędu siedzeń).
Na filmiku albo JSX albo jest to pies opiekun. Ewentualnie K-9, ale to raczej by leciał z przodu samolotu.

Mocno orientowałem się w temacie, bo mamy Golden Retrievera, a mieszkamy w USA i
  • Odpowiedz