Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Wielki Nosie, opowiedz nam o swojej traumie. Jak nie Juleczki na X to ciągłe spamowanie jakie to psy są brudne, agresywne i śmierdzące... Zgaduje że odrzuciła Cie jakaś Julka dla Seby z groźnym psem i stąd ta ciągla awersja
  • Odpowiedz
  • 8
@761761761 ciekawe zjawisko społeczne dlatego mnie to wciągnęło.

To jest właśnie psiarska propaganda - wspomnisz, że ci się to nie podoba to od razu coś z tobą nie tak tak jak w waszych komentarzach. No nie, nic mi się nigdy nie przytrafiło w związku z psami, psy mnie lubią.
  • Odpowiedz
  • 5
@Wybredny_Marian nikogo to nie obchodzi. Dać psiarzom palec to całą rękę wezmą. Już widzę jak przygotowują miejsca do siedzenia dla psa - nasrają i pójdą żeby sprzątała obsługa. Nie chcemy psów w samolotach. Niech podróżują w luku bagażowym jak się nie mieszczą w kontenerach. Co z tego, że są łagodne jak ktoś się może bać albo mieć alergię? Sam jesteś ignorantem.
  • Odpowiedz
Praktycznie każdego dnia, gdy wchodzę na Mirko widzę narzekanie na psy, ich kupy, szczekanie.

@van-der-staas: No a ja dzień w dzień muszę słuchać ujadania i wąchać smród szczyn na klatce. Pomijam już te artykuły o pogryzieniach - to już prawie jak wykopowe bingo.
  • Odpowiedz