Wpis z mikrobloga

@okoboji: dużo o społeczeństwie mówi, że jak tylko coś stanie się popularne, to zaraz znajdują się narzekacze, które krzyczą jak im się to nie podoba i jak bardzo są ponad takie plebejskie zainteresowania
  • Odpowiedz
@okoboji no nawet dzisiaj o tym z kumplem gadałem xdd nudziarz jak cholera moim zdaniem. Ale podobno ludzie lubią osoby podobne do siebie więc pewnie znajdzie sie ten milion grubych nudziarzy co go ogląda i nabija wyświetlenia.
  • Odpowiedz
@okoboji: fenomen jest taki, ze jest on takim najzwyklejszym spoko ziomeczkiem z osiedla. Niczym sie nie wyroznia, mowi prostym jezykiem, słucha rapu i nie ma zadnych skrajnych opinii przez co zwyczajnie zrzesza najwieksza publike. Jest jak wspolczesna popkultura - nijaka przez co trafia do mas.
  • Odpowiedz
@okoboji: niech sobie ludzie oglądają, nic do niego nie mam, sam czasem obejrzę do posiłku. ALE co do zwierząt w komentarzach i npc na mieście śliniących się na jego widok i błagających o zdjęcie jakby był nie wiadomo kim, jakiś poziom wyżej, autorytet to zgoda xd To rzeczywiście wiele mówi.
  • Odpowiedz
@okoboji: @jednorazowka: @Gagagarin: Witajcie w klubie. Już zdążyłem o tym napisać na Mirko, ale też kompletnie nie rozumiem fenomen tego typa. Bo OK, jest zwykłym chłopaczkiem z osiedla i może to być atrakcyjne, ale żeby traktować go jako wielce autorytet? Przecież on się ch... zna na gastronomii i chociaż zjadł już z tysiąc różnych kebabów to nadal nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Dalej umie jedynie
  • Odpowiedz