Wpis z mikrobloga

✨️ Pomysły na sycącą kolację na redukcji
Pomysły na sytą kolację.

Jestem na redukcji. Do tego mam taki problem, że przed snem mój żołądek zaczyna bardziej ssać. Nie wiem z czego to wynika - cały dzień jest odpowiednie posiłki, wieczorem mam już zdecydowaną większość zapotrzebowania pokrytą, ale mimo tego dopada mnie głód, któtego często nie da rady zabić ostatnim posiłkiem z dziennego jadłospisu.
Przez to często zdarza się, że jestem smuszony przekroczyć limit kalorii, bo inaczej nie zasnę, a wtedy to już kaput.

Wobec powyższego zastanawiam się czy są jakieś konkretne produkty/posiłki które dają dużą gwarancję, że będę czuł się po nich syty i pełny? Na kolacje zazwyczaj jem: twaróg chudy z jogurtem naturalnym + mieszanka warzywna; 3-4 jaja z 1-2 kromkami chleba. Jednak nie uważam, aby to były te sycące posiłki.

#silownia #dieta #redukcja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie jedz śniadań albo jedz je bardzo późno i mocno skromne. Na kolację weź „zaoszczędzone kalorie”, zrób sobie ucztę i śpij słodko. Łatwo przyzwyczaić się do takiego trybu i działa to za każdym razem. Nie ma za co, z fartem!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zjedz ostatni posiłek na jakieś 30/60 minut przed spaniem i będzie git :D ja zazwyczaj dużo nabiału jem na kolacje, twaróg jest super bo możesz go zjeść dużo i zapycha :)
  • Odpowiedz