Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +615
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +36
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

No tak, głosujcie na konfunie, w której „działacz społeczny” bosak żyje od zawsze z publicznej kasy, berkovitz dostaje od partii (bo do publicznych środków nie ma jeszcze dostępu) 120 tysięcy za ogarnianie strony internetowej, która jest regularnie hackowana, a memcen chwali się, że w koszta działalności gospodarczej wrzuci ps5 i fifke XD to są takie same becwaly co po oraz pis
Powinien kolekcjonować mieszkania jak posłowie platformy?
No skoro można to co z tego?
Bosak to pisowiec i to już go
@XanderPLXE: Patrząc na twoje wpisy to ty masz mentalność pisowca.
Bronisz swojego naczelnika od 2 dni próbując symetryzować aferę z KPO
Szkoda, że memcen tylko udaje. Za to ty tak wysoko moralnie stoisz. Normalnie Himalaje obyczajów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@XanderPLXE: A gdzie tu kłamstwa?
Teraz jest tylko przedsmak a prawdziwy cyrk to będzie w dalszych "transzach" KPO.
Nie mogę już się doczekać dotacji dla kapeli 28 sierpnia.
Znowu potwierdzasz
@Latarenko: Skoro otrzymanie kasy na jacht z KPO było legalne i spełniało warunki to co z tego? Jest coś takiego jak przyzwoitość, żeby prawo mogło być proste. Przez takich cwaniaków nie może być, bo zawsze znajdą lukę i przycwaniaczą.
@czwartafaza: No i tu jest pytanie.
Dlaczego to jest legalne?
@czwartafaza: Dlatego podatki powinny być niskie i proste, a dotacje zakazane, żeby politycy nie marnowali naszych pieniędzy na głupoty.
@WscieklyIRozjuszonyManlet: spokojnie będę na nich głosował i bez dodatkowej zachęty z twojej strony. Naprawdę nie musisz mnie jeszcze bardziej namawiać.