Aktywne Wpisy

123_ +240

Zelu06 +8
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

Już lepiej być komunistom niż libkiem gospodarczym xD
Ciekaw jestem jak ta afera odbije się na sondażach KO, jedno jest pewne - PiS nie musi robić nic, dla zwykłego chłopka roztropka na minimalnej w tym kraju ta afera wywala wszystkie styki w kosmos xD
#kpo #afera #antykapitalizm #januszebiznesu #wybory #bekazlibka #neuropa
@NaczelnyWoody: ale wiesz, że liberałowie gospodarczy nie popierają państwowych dopłat do biznesu? A bycie komunistą to jak bycie płaskoziemcem?
Dodajmy, że zwolennikiem państwowych wydatków na "innowacyjne przedsięwzięcia" jest np. znana lewicowa ekonomistka Mazzucato.
Ale czemu porównujesz komunizm taki jaki był w praktyce z liberalizmem jaki jest w teorii? Albo porównujemy te dobre założenia tego i tego albo praktyczne wykonanie tego i tego, wtedy idziemy na remis xd
@NaczelnyWoody: no nie koniecznie, PiS jak to dobrze obuduje to może w k---ę zyskać, a co najmniej zdezaktualizować część afer. Największą aferą pisowską była ta z funduszem sprawiedliwości, przez co ziobro jest ganiany a romanowski se układa życie na nowo na węgrzech - tylko o co w niej chodziło?
O jakiej teorii liberalizmu mówisz? Definicja liberalizmu gospodarcza mówi o sprzeciwie wobec interwencji państwa w gospodarkę (w uproszczeniu). Dopłata jest formą interwencji państwowej. Tym nie możesz być liberałem gospodarczym i popierać dopłat państwowych. Tak samo nie możesz być socjalistą i popierać istnienia elementów gospodarki kapitalistycznej.
Świat nie
@Alfiarz: za wcześnie to jedno, po drugie czasy zimnej wojny i izolacji zachodu i wschodu gospodarczej i społecznej, po trzecie komunistyczny wschód był słabo rozwinięty od.... zawsze, zanim komunizm nastąpił od zawsze wschód był słabiej rozwinięty od zachodu, a zachód od zawsze był
3RP jest zas od 30 lat jednym z najszybciej rozwiajacych sie krajow Europy - dokladnie odwrtonie.