Wpis z mikrobloga

#kiszak

Patrzcie jaki płatek śniegu, a w dodatku hipokryta.

Napisał, że wrzuca na czarną listę, a jak jemu napisało się to samo, to zrobił z tego osobny wpis, a potem ofochał się, wrzucił na czarną listę i pousuwał komentarze xD

https://wykop.pl/wpis/82616193/kiszak-polecam-to-samo-koledzy-nikt-nie-bedzie-rea
https://wykop.pl/wpis/82617103/kiszak-tak-na-przyszlosc-nie-musicie-nam-grozic-ze
@Krisztiano_Ronaldo +16
#kiszak polecam to samo koledzy, nikt nie będzie reagował to mu się odechce i wróci do oglądania strimkow ludologow.
Zresztą on ma żabę w avatarze, o czym my mówimy.
mk321 - #kiszak

Patrzcie jaki płatek śniegu, a w dodatku hipokryta.

Napisał, że wrz...

źródło: lol

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mk321: Krisztiano zalecił innym chłopakom z tagu wrzucenie zjebka na czarnolisto, ty się w---------z do nie swojego grona, grozisz i ogłaszasz, że ty, wielki mk321 z wykopu zaraz da nas na czarno (xDDD). To jest ta różnica
  • Odpowiedz
@mk321 ogólnie mam taką teorię że oni nienawidzą kiszaka i arkadikusa bo widzą w nich siebie z jedną różnicą. Też są łysiejącymi przegrywami z brakiem życia prywatnego, ale "ludolodzy" trzepią hajs, a oni nie mają z tego nic, więc odczuwają silną potrzebę nienawiści do nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mk321:

Robisz o mnie wpis, to jestem.
nie wchodź tu jak ci nie pasuje i wypad na przegrywa, ja wam nie umoralniam kolegów na tagu żebyście w końcu jakieś kobiety poznali.
Co innego przyjść i skrytykować, a co innego przyjść i dupe truć przez cały dzień. Umiaru nie znasz.
Dlatego wyleciały te komentarze choć ten ze screenshotem zostawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo on wcale mnie
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@Krisztiano_Ronaldo człowieku, to ty o mnie zrobiłeś wpis.

A jak na niego odpowiedziałem (i przy okazji zaorałem), to usunęłaś komentarze xD

@greedy_critic to dokładnie tak jak z patostreamami. Jedne patusy oglądają innych, tylko że ci drudzy mają z tego kasę.

A ten Kasztanowy Ronaldo to nie wiem co mu jest xD
  • Odpowiedz
@mk321: Gościu, czy Ja napisałem coś obraźliwego w twoim kierunku( ͡° ʖ̯ ͡°). Sądziłem że dałeś na czarno ale jednak wróciłeś i tyle w temacie.
  • Odpowiedz
@JAscek dziękuję bardzo, spokojnie możesz mnie zczarnolistować jeśli moje posty wydadzą ci się męczące/nie na miejscu, bo coś czuję że będzie ich na tym tagu niestety sporo. Miłego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz