Aktywne Wpisy

Hatsuban +457
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
czerwony_kmer +52
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz

Patrzcie jaki płatek śniegu, a w dodatku hipokryta.
Napisał, że wrzuca na czarną listę, a jak jemu napisało się to samo, to zrobił z tego osobny wpis, a potem ofochał się, wrzucił na czarną listę i pousuwał komentarze xD
https://wykop.pl/wpis/82616193/kiszak-polecam-to-samo-koledzy-nikt-nie-bedzie-rea
https://wykop.pl/wpis/82617103/kiszak-tak-na-przyszlosc-nie-musicie-nam-grozic-ze
Zresztą on ma żabę w avatarze, o czym my mówimy.
źródło: lol
PobierzBawimy się, jest przyjemnie. Siedzimy, rozmawiamy. Po co to psuć?
@konondrom2137: fakty są we wpisie.
@Infex: nie ja
Robisz o mnie wpis, to jestem.
nie wchodź tu jak ci nie pasuje i wypad na przegrywa, ja wam nie umoralniam kolegów na tagu żebyście w końcu jakieś kobiety poznali.
Co innego przyjść i skrytykować, a co innego przyjść i dupe truć przez cały dzień. Umiaru nie znasz.
Dlatego wyleciały te komentarze choć ten ze screenshotem zostawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo on wcale mnie
A jak na niego odpowiedziałem (i przy okazji zaorałem), to usunęłaś komentarze xD
@greedy_critic to dokładnie tak jak z patostreamami. Jedne patusy oglądają innych, tylko że ci drudzy mają z tego kasę.
A ten Kasztanowy Ronaldo to nie wiem co mu jest xD
P.S.
Chyba będę jednym z nielicznych co Cię nie wrzucili na czarno (masztrochęracjiwswoichwpisach) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 0_ZjYSm_q36J4KChdn
Pobierz