Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

źródło: comment_1599940892QlngEGiNRgrlwcPXSgdd3q
PobierzDonkey Kong Bananza: 91 metascore / 9.2 user
Mario Kart World: 86 metascore / 7.1 user
"Remastery" Zeld: 96 metascore / 8.1 user
Bravely Default: 84 metascore /
@Foxing: bo w to grają te nerdy od mario i pokemonów xD
To jak iść na ampfootball i powiedzieć że w zasadzie każdy zawodnik świetnie skacze na jednej nodze.
@tellet: Przy ilości sprzedanych egzemplarzy, obstawiam, że gra w zasadzie każdy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Cope
Cope
@Foxing: Kupujący gry na switche
A jeszcze lepiej się emuluje i to nawet na telefonie xD Elegancko że dwójeczka ma fajne gierki, nie mogę się doczekać fajnego emulowania
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)