Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego rumun nie zrobił tego jak człowiek, czyli nie narysował normalnej piramidy i dał cyferki od dołu 1, 2, 3, 4 i 5? Ja wam powiem. Bo dla niego im więcej durnych słów tym myśli, że wychodzi na mądrzejszego. "zabieg zbudowania osi fabularnej wokół odwróconej piramidy" xD
#kiszak #bekazludologuff
alverini - Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego rumun nie zrobił tego jak człowiek, czy...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alverini: Co on p------i, juz nawet odchodzac od jego piramidki. W gothicu NIE MA side questow po 1 rozdziale. Nic, zero. A nie, przepraszam, mozesz zebrac plytki pelzacza na pancerz i to wszystko. Doslownie 1 zadanie na 5 dodatkowych rozdzialow. Wiedzmak powinien sie od tego uczyc
  • Odpowiedz
@alverini: on jest jak ci wszyscy niepotrzebni menedżerzy z korpo, którzy wymyślają sobie jakieś nowe problemy do rozwiązania, wskaźniki do optymalizowania i statystyki do wyliczania bo bez tego wszyscy by wiedzieli i (o zgrozo!) mówili na głos, że są niepotrzebni xD
  • Odpowiedz
@Vezz:
Nie no faktycznie, jest jeszcze zadanie "spotkanie". Co daje nam 2 side questy pojawiajace sie po 1 rozdziale.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere różnica jest taka, że bartosiak swoje poglądy bazuje na człowieku, który jak to sam go określił w trakcie jego nominacji obecny wice prezydent USA "swoim przyjacielem"
  • Odpowiedz