Wpis z mikrobloga

@Crisu: Nie no, jedne z lepszych dróg ekspresowych i autostrad w europie, czystość na ulicach miast, nowoczesna kolej (oczywiście bez kdp, natomiast sens kdp jest moich zdaniem mocno dyskusyjny w takim kraju jak PL), cyfryzacja urzędów i banków, płatności bezgotówkowe, polskie 7/11 aka żabka, No generalnie jak się pojeździ po świecie to się docenia to co mamy.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo

To samo jak porównanie NY do jakiegoś nowego miasta w Chinach - ten drugi ładniejszy bo nowoczesniejszy. NY ma swoje lata więc trudno aby robił efekt wow - jak leciałem do Brazyli przez Madryt, pociągiem gdzieś w UK to miałem wrażenie że w Polsce lotnisko, kolej wygląda dużo lepiej, bo została odnowiona powiedzmy 10-15lat temu a w UK jakbym zatrzymał się w erze Hiacynty Bukiet
  • Odpowiedz
  • 1
i szybki internet bo akurat Polska pod tym względem jest wysoko.

@sekreet: no właśnie widząc co Polacy wrzucają do neta i jak się zachowują to jednak ten internet może być problemem
  • Odpowiedz
jak się pojeździ po świecie to się docenia to co mamy.

@Tagliacozzo: Otóż to, ale jak ktoś jedyne gdzie był to na wycieczce szkolnej na Litwie 20 lat temu, a wiedzę o zachodzie czerpie z instagrama i tv to nie dziwi mnie to, że najbardziej w Polsce imponuje mu co najwyżej twórczość grubasa Walaszka XD
  • Odpowiedz