Wpis z mikrobloga

mam wrażenie, że paluszki jakie wcinało się ze szkolnego sklepiku bezpowrotnie zniknęły i zastąpione zostały tymi lajkonikowymi murzyńskimi co czasem smakują jakby przypalone były, poza jakimiś grubymi to 90% jest właśnie tych ciemnych, nie ma już takich paluszków jak dawniej nigdzie?

#nostalgia #jedzenie #lata90
ubog - mam wrażenie, że paluszki jakie wcinało się ze szkolnego sklepiku bezpowrotnie...

źródło: paluszki

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pasta_alla_carbonara Dokładnie! Admar to to ten nostalgiczny smak paluszków jak kiedyś. Smak delikatnie zwietrzałych paluszków u babci i dziadka w baryku z kryształowej szklanki xD Uwielbiam je! W Auchan 7 czy już 8 zł za pakę 600g (super cena w stosunku ilości i jakości), a i oni robią też dla marki własnej Auchan "z kciukiem" więc można mniejszą gramaturę wyhaczyć i cena bardzo dobra. Kolejne pyszne paluszki dla mnie to BOWIT
  • Odpowiedz
mam wrażenie, że paluszki jakie wcinało się ze szkolnego sklepiku bezpowrotnie zniknęły i zastąpione zostały tymi lajkonikowymi murzyńskimi co czasem smakują jakby przypalone były, poza jakimiś grubymi to 90% jest właśnie tych ciemnych, nie ma już takich paluszków jak dawniej nigdzie?

@ubog: Czy nie ma już takich paluszków jak dawniej? Nie powiedziałbym. Raczej po prostu jest to kwestia tego, że firmy które produkują paluszki mają znacznie bardziej wywalone jak kiedyś
  • Odpowiedz