Aktywne Wpisy
kfpwa +861
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
Afrobiker +45
źródło: temp_file5317779193824978901
Pobierz

To prawdopodobnie moje ostatnie piwko ale nie martwcie sie, jak coś jutro odbieram badanie USG-RTG
Bo lekarka wyczuła jakis guzek na sutku (takie, niby sterydy ale wiecie, jutro po 15:59) wyniki
Składam papiery do Woja
Mam już dokumentację ogarnięta, wysla na badania i sie zobaczy czy przetrwam zime na jednostce
Trzymajcie kciuki, a no i rzuciłem e-szlugi i wróciłem do zwykłym papierosków
[ale spokojnie, kilka dziennie, dzis wypaliłem z 6, wypale ze 3 i do wyra]
(ostatnio na imprezie z 2/3 paki)
Czy mówiłem już że na RTG dzisiaj widziałem jakieś 4 plamy na płucach? No więc właśnie, do jutra.
Już zaprosiłem rodzeństwo na wyjazd do Bangkoku, więc jak chcecie czujcie się zaproszeni, bo wiadomo rak rakamaka fą fą.
Oby to nie było to.. Ehh
Zdrówko wasze, dzisiaj piwko i herbata
#blackpill #wojsko #przegryw #pracbaza #medycyna #redpill #heheszki #gorzkiezale #zalesie
źródło: 1000006458
Pobierz