Wpis z mikrobloga

Kiedyś popełniłem wpis o tym, jak p0lactwo boli d--a o Wilanów i jakie mają względem nich kompleksy, to dzisiaj mamy kolejny przykład, bo aktualny prezydent to jest wręcz uosobienie i manifestacja bólu d--y prowincji i niższych warstw społecznych. Na innej płaszczyźnie nie są w stanie się odgryźć, więc dla bólu d--y „elyt” i „warszawki” wybrali podobnego do siebie patusa XD

#bekazpodludzi #wybory #sejm
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stanleymorison: znamy narracje tefaenowskiej uśmiechniętej elyty, nie musisz powtarzać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale to nie działa na wystarczającą ilość ludzi, trzeba coś innego wymyślić na kolejne wybory.
  • Odpowiedz
@maroLem87: O tym mówię XD A to, że kogoś nazwiesz „elytą” nie zmieni faktu, czy ta osoba tą elità jest, czy nie no to nie jest kwestia opinii, tylko faktów, a już na pewno nie opinii jakiegoś januszka kołchoznika, czy mariusza z Brighton.
  • Odpowiedz
@V0yT: To nie bait, tylko prawda. Połowa robaków w tym kraju zarabia mniej niż 5k netto, co zawyżają miasta, na prowincji to 3700 netto XD Ćwierć populacji polaków robaków nie ma żadnych oszczędności, kolejne 25% do 5k XD I my później ze zdaniem takich „ludzi” musimy się liczyć.
  • Odpowiedz
@stanleymorison: Typie, Warszawa to jest paskudne, postkomunistyczne miasto. Zazdrościć to ja mogę mieszkańcom apartamentowców w Wilnie albo Tallinie a nie tej dziurze. Byłem w 30 krajach europejskich i brzydszej stolicy nie znam.
  • Odpowiedz