Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +14
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

1. psychologowie/psychoterapeuci bo uzależniają klientów od siebie, robią im pranie mózgu i wmawiają różne głupoty typu że przeżyli jakaś traumę której nie pamiętają a której wcale nie przeżyli
2. ochroniarze a dokładnie stróże od patrzenia w kamerkę, którzy nie robią dosłownie nic, opjerdalają się cały dzień i za coś takiego dostają minimalną czyli tyle samo co chłop pracujący w kołchozie na produkcji na 3 zmiany
#przrmyslenia #pracbaza #spoleczenstwo
A stróże mają jedną ważną cechę, której nie mają pracownicy produkcji - papier na niepełnosprawność xd
K---a no najgorszy take ever, zakrawa o Rage bait.
@BlackenedBlue: tak, dlatego biorą tam samych emerytów co ledwo chodzą, w sklepie niedaleko mnie jest kulawy ochroniarz w wieku na około około 70 lat
U mnie w galerii na skład ochrony przypada jeden dziadek, a reszta młode chłopaki po 20 lat. I robią robotę, dzień w
@galicjanin: to jest jawna dyskryminacja
@Zoyav: W sumie to wielu ludzi przeżyło coś, co wpływa na ich los i zupełnie tego nie pamięta. Bo nie może. Tylko psychologowie są tu na nic.
Warto natomiast przeczytać książkę Gabora Mate "Bliskie spotkania z uzależnieniem", żeby zdać sobie sprawę jak subtelne bywają wydarzenia z zamierzchłej przeszłości, kóre mogą dziś dominować nasze życie.