Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +91
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

#bekazlewactwa #heheszki
źródło: DSgETpG
PobierzObecnie uważa się, że za małą epokę lodowcową odpowiadały dwa czynniki. Większa aktywność wulkaniczna połączona z mniejszą aktywnością słońca. Obecnie aktywność słońca jest nieznacznie większa niż w średniowieczu więc jeśli już to temperatury powinny wrócić do poziomów właśnie ze średniowiecza.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%82a_epoka_lodowa
Wszystko w tym samym momencie, kiedy w Polsce było poniżej 25 i padał deszcz tak jbc. To, że za oknem jest gorsza pogoda nie sugeruje, że Polski globalne ocieplenie nie obowiązuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tu jest odpowiednie słowo "jakie pamiętam". Ludzka pamięć jest zawodna, zwłaszcza że ostatni lata dawały popalić i niemal co roku przebijało średnia wieloletnią o 2 stopnie jak nie więcej. No a teraz jest chłodniej niż rok czy
@dktr: z kolei na południu Europy ostatnie 2 tygodnie to temperatury 40+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska zajmuje 1% powierzchni kuli ziemskiej i typy, co oceniają klimat na podstawie życia w jakimś pierdzidołku to jest niespotykany poziom ułomności intelektualnej. Albo nieumiejętność wyjrzenia poza własny
OP jest wyborcą nawrockiego, po co się produkujecie?
Bo są!
Szczególnie jak nie pasują