Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

maybe +8
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz

@StonkaM: minuta nie minęła i już pierwszy eko świr zdefekował
źródło: X
PobierzPrzecież napisał że to dotyczy eko-świrów, dodatkowe tłumaczenie jest tu zbędne.
Warto było się męczyć z nakrętkami xD
@robert_blaszczykowski: w sensie że mam z was bekę, że jest zimno BO OCIEPLENIE. Jakby było cały miesiąc 30+ to by było BO OCIEPLENIE. xD
@jaroty: niby tak ale żeby chociaż kilka było ciepłych nocy, a nie że muszę ubierać kurtkę zimową jak jadę w nocy na stację xD
@CheSlaw: No tak, codzienne bitwy prawicy z własnymi wymysłami, aby mieć jakieś zwycięstwa w życiu. Zapomniałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Treść aktualna
źródło: temp_file1472437580132371203
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Musisz wziąć średnią z Madrytu, Moskwy i Rzymu, potem to podstawić pod wzór świadka wiechowego i ci wychodzi, że to było najcieplejsze lato od 190 lat w historii Polski.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000008154
Pobierz