Wpis z mikrobloga

Mój ulubiony moment to jak Kiszak razem z chatem rozwiązywał zadanie na poziomie podstawy matury z matematyki (wspomniane w poprzednim wpisie wybryki z kalkulatorem). Wiem, że niektórzy z Was uwielbiają teatr cringe'u i słabej jakości komedie, ale przysięgam, że akurat na poniższym nagraniu aktor nie udawał.

Przypomnijcie sobie o tym jak obrońcy tej małpy będą mówić cokolwiek o dad-gamerach i casualach, którzy nie znają się na klikaniu w kąkuter, bo w czasie kiedy rumuński brudas nabijał godziny na steamie, oni zajmowali się studiowaniem lub poważną pracą.

cz5 - calculator incident

Rozwiązanie dla leniwych w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiszak
Maye - Mój ulubiony moment to jak Kiszak razem z chatem rozwiązywał zadanie na poziom...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 4
Funkcjonują zasady:
1. mamy 4 atrybuty: STR, DEX, VIT, ENE,
2. mamy 98 poziomów, podczas których dostajemy po 5 punktów umiejętności (99 to poziom max)
3. na poziomie 1 nic nie dostajemy,
4. nie ma limitu inwestowania punktów w konkretny atrybut.

Razem
  • Odpowiedz
@Maye: gdybym mial takiego nauczyciela to zdalbym do 6 klasy 🔥🔥🔥🔥🔥 dlaczego on nie pracuje w caltechu? a nawet powiem wiecej dlaczego on nie pracuje w from software? marnuje sie na tym twitchu taki obszerny umysl. wizisie wizowie moglby akat wynaleźć czarną dziurę a on zamiast tego woli mowic prawde o grach 🔥🔥🔥🔥
  • Odpowiedz