Wpis z mikrobloga

Siemanko. Mam dylemat ile i w jakich punktach umiejscowić gniazdka elektryczne w aneksie kuchennym. Chodzi o gniazdka na ścianie nad blatem a poniżej górnych szafek. Ściana szerokości ok. 350 cm. Układ sprzętów kuchennych będzie taki jak proponowany na grafice od dewelopera (poniżej fragment) ze względu na umiejscowienie przyłączy. Deweloper sam umieścił jedno gniazdo podwójne (dwa wejścia na wtyczki) skrajnie po prawej stronie tej ściany (oznaczone żółtym prostokątem). Chciałbym coś jednak dołożyć w innych miejscach, zapewne również podobne gniazdka podwójne.

Poniżej numerkami oznaczyłem miejsca nad którymi się zastanawiam. Napiszcie lub wybierzcie w ankiecie w których punktach Wy dodalibyście gniazdka.

#remont #remontujzwykopem #kuchnia #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #pytaniedoeksperta
AgentGecko - Siemanko. Mam dylemat ile i w jakich punktach umiejscowić gniazdka elekt...

źródło: Gniazdka 123

Pobierz

W których punktach dodać gniazdka elektryczne?

• Tylko w 1 4.1% (2)
  • Tylko w 2 0% (0)
  • Tylko w 3 0% (0)
  • 1 + 2 0% (0)
  • 1 + 3 18.4% (9)
  • 2 + 3 4.1% (2)
  • 1 + 2 + 3 73.5% (36)

Oddanych głosów: 49

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AgentGecko czajnik, expres, thermomix to masz na stałe podłączone, a od czasu do czasu mixer, toster czy co tam jeszcze. No to weź przemysl gdzie co będzie stało i co potrzebujesz.
  • Odpowiedz