Aktywne Wpisy
Gumez +499
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

yourgrandma +19
źródło: b237060886f597eded3ad19b1a53f5a5d0dd63d287cdfe27c61f4f54a4fba1da
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Daddy! Daddy! DO! (Kaguya-sama: Love is War?) 21.8% (54)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 60.5% (150)
- Flashback (Kokkoku) 8.1% (20)
- Gigi la Trotolla (Dashu Kappei) 9.7% (24)

Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o szybsze bicie serca. Coś błyszczącego i drogocennego. Na pewno nie pająk czy szczur.
Obserwuj #mishmashstudio666
P. S. Napisz w komentarzu (do dnia 03.11.25 godz. 20 )z jakiego legendarnego (już chyba) filmu są te kadry a ja wylosuję upominek a w sumie to dwa wśród osób, które podadzą tytuł filmu i są jednoczecześnie moimi czcigodnymi obserwatorami.
Wynik podam we wtorkowym poście.
Po wytypowaniu zwycięzcy nawiążę kontakt ze szczęściarzem i ustalę sposób nadania fantów. W przypadku gdy wygra jakiś bot albo nie uzyskam odpowiedzi w przeciągu doby, wybieram kolejny raz. Do skutku.
(dwa upominki wysyłam tylko jednej osobie, jest jedna wygrana i nawiązuje tematyczmie do filmu i do tego co hobbystycznie tu kombinuje).
Miłego wieczoru!
#mishmashstudio666
#film
#konkurs
#klasykakina
#humor
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#rozdajo
źródło: temp_file7256098719263979794
Pobierzźródło: 1000056621
PobierzYouTube