Przyczyną raczej było to że to są stosunkowo łatwe duże pieniądze
No chyba, że trzeba zrobić coś co wymaga znajomości matematyki na poziomie liceum, znać jakiś bardziej zaawansowany język programowania niż JavaScript oraz... o zgrozo... znać algorytmy i struktury danych. To wtedy CV wiszą miesiącami bo nikogo nie ma.
@1Andrzejek123_: Popyt / podaż. Dla ludzi po egiptologii też dużo pracy nie ma a mają specjalistyczną wiedzę. Na programistów z większą wiedzą dalej jest spory popyt.
@TheDziobaker: Mówię np. o ludziach po automatyce, po co robić na śmierdzącej, głośnej hali gdzie deadliny to dosłownie kilka godzin, jak można pracować w klimatyzowanym biurze za o wiele lepszą stawkę.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: a1sse0
Pobierzźródło: pro retard
PobierzNo chyba, że trzeba zrobić coś co wymaga znajomości matematyki na poziomie liceum, znać jakiś bardziej zaawansowany język programowania niż JavaScript oraz... o zgrozo... znać algorytmy i struktury danych. To wtedy CV wiszą miesiącami bo nikogo nie ma.