Wpis z mikrobloga

Kupilibyście nowy samochód z wystawy? Nie jest to auto demonstracyjne, ma przebieg 10km. 12 000zł taniej niż normalny nowy.
#motoryzacja
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

12 000zł taniej niż normalny

@Patryk4: 12 to chyba c--j nie obniżka jak za demo car (zakładam, że kilka koła jest do urwania też na nówce z katalogu)

ok to w sumie nie demo car, tylko auto kupione przez dilera. jak ci odpowiada wyposazenie, to w sumie czemu nie.
Ale i tak bym podzwonił po salonach i podpytał za
  • Odpowiedz
@Patryk4: To zależy jaka alternatywa, czy z placu od ręki czy na zamówienie. Jak z placu to wolałbym z wystawy, bo jest garażowany, a nie stoi na dworze na pełnym słońcu, kurzu, brudzie jak na złomowisku.
  • Odpowiedz
@Patryk4: cześć, mam podobną rozkminę. Co to za auto? Ja czekam aż więcej dealerów zrobi podobnie, na razie tylko 1 w mojej okolicy wystawił to z ekspozycji auto. Ale za to gwarancję uruchomiona i 1 właściciel jest - dowiedz się czy u Ciebie jest inaczej
  • Odpowiedz
@Patryk4: Raczej wolę auto z dodatkami które sam sobie dobiorę. Ale jeśli miałbym ograniczony budżet, to czemu nie, rozważyłbym to. Przebieg 10 km to nic - uznaje się, że właśnie do 10 km jest potrzebne by dojechać np. z fabryki na plac załadunkowy itd. Moje fabrycznie nowe auto miało przebieg 7 km.
  • Odpowiedz
a gdzie trzymają salony nowe auta jeśli mają po kilka sztuk?

@Patryk4: na dworze stoją na placu jak na złomowisku, napisałem przecież, a te wystawowe stoją w salonie wypucowane nawet i miesiącami bez narażenia na czynniki zewnętrzne.
  • Odpowiedz