Wpis z mikrobloga

#leki #testosteron #mikrokoksy #mirkokoksy Lekarz dał 1ml testosteronu raz na tydzień. Mówiłem że mam problemy z nabieraniem masy miesiowej, z chudnieciem, ale tez slabe samopoczucie, zmeczenie, lęki.. dał na razie na 4 miesiące.. co sadzicie o tej dawce? bedzie potem problem odblokować to po 4 miesiącach? jakies trwałe skutki uboczne?
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZawzietyRobaczek: Wg mnie powinieneś podać dokładnie wszelkie możliwe badania, jakie robiłeś – im więcej wyników (dokładnych), tym łatwiej coś doradzić.
PS. Masz dodatkowo nadwagę, warto byłoby najpierw się nią zająć (BMI ~26,6).
PS2. Warto też dopisać, kiedy robiłeś badania.
PS3. Twoja waga powinna oscylować w granicach 65–72 kg – w zależności od tego, czy ćwiczysz i budujesz masę mięśniową, czy nie.
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: Ja tyle zazywam by dostać teścia w połowie granicy normy. Dawka OK.To raczej już kuracja na całe życie niż na 4 miesiace. Na krotszy czas to jakies HCG czy SERMy przepisuje się.

Troche to dziwne bo wysoka prolaktyna blokue testosteron to ją się najpierw zbija by zwiekszyc testosteron. Sam poziom 400 to raczej nie jest taki by walić teścia z zewnątrz.
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: Nie znam całokształtu, to nie będę krytykować lekarza, ale zobacz sobie na tagu gość wrzucał sylwetkę mając test 450, podbijanie teścia w granicach naturalnych poziomów ma minimalny wpływ na budowę masy mięśniowej, więc cudów się nie spodziewaj
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: jedynie dodam, że ten wykres jest źle zrobiony, bo odstępy są równe, a daty nie są co ten sam okres czasu, warto to poprawić. Mógłbyś jeszcze swoją wagę dopisywać do pomiarów, może byłaby jakaś korelacja. Ja bym w pierwszej kolejności schodził z nadwagi, sam to robię u siebie.
  • Odpowiedz
@ZawzietyRobaczek: poprawisz wykres? PS. Inne parametry też tak skrupulatnie badasz czy tylko teścia? Bo wg mnie powinieneś co jakieś powiedzmy 6 miesięcy się całościowo zbadać, aby mieć dużo wyników, a nie skupiać się tylko na jednym. Trzeba szukać przyczyny, a przyczyna jest raczej w innych parametrach.
  • Odpowiedz