Wpis z mikrobloga

Miał ktoś z was może przyjemność lub nieprzyjemność spróbować tej wódki? Nie mogę znaleźć o niej żadnych opinii. Szukam wódki na wesele i chyba nie chcę stawiać na stołach tego co jest na dosłownie każdym weselu. Ewentualnie może poleci mi ktoś coś innego niż bocian itp?
#a-----l #alkoholizm #wesele #niebieskiepaski #rozowepaski
kuczyssmc - Miał ktoś z was może przyjemność lub nieprzyjemność spróbować tej wódki? ...

źródło: 1000017084

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuczyssmc: ostatnio byłem na weselu, gdzie w---a (nie mam pojęcia jaka) była poprzelewana do customowych butelek z napisem w stylu "w---a weselna". Raczej nie z oszczędności, bo wesele było "na bogato". Może to jest jakieś rozwiazanie, skoro boisz się mieć "typową" wódkę? Bo w smaku naprawdę nikt nie odróżni.
  • Odpowiedz
  • 0
Z nemiroffem akurat mam złe wspomniania ale jeśli chodzi o resztę to na pewno się przyjrzę, szczególnie że flaszki w czarnej oprawie ładnie wyglądają. Myślałem np o czarnej żubrówce którą bardzo lubię ale nie wiem czy gościom nie będzie się kojarzyło że to jednak c-----a w---a, no bo jednak to żubrówka. Dzięki wielkie
  • Odpowiedz
  • 0
@PanKapibara: no nie pomyślałem o tym. Nie wiem czy w sumie chciałoby mi się w to bawić i właściwie jakby to wyszło cenowo. Tak czy siak i tak raczej nie lałbym tam białej żubrówy więc pewnie wyszłoby mnie to drożej. Ale zapoznam się. Dzięki
  • Odpowiedz
@kuczyssmc: ja za nemiroffem też nie przepadam, ale ta jedna konkretna odmiana wygrywa we wszystkich ślepych testach jakie robiłem plus nawet osobom normalnie niepijącym wódki smakuje, jak znajdziesz to weź na próbę sam dla siebie.

czarna żubrówka też super, źle się może kojarzyć tylko do pierwszej lufy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a to o czym pisze @PanKapibara to nie tak, że ktoś wódkę przelewał, tylko
  • Odpowiedz