Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Nie raz o tym pisalem przedstawienie frakcji jak i narracja w H3 są mocno spłycone i uproszczone do rozrywki i dopiero H4 wystrzeliło przedstawienie frakcji na wyższy poziom przynajmniej w formie tekstowej.
Disciples miało spory potencjał narracyjny nie twierdzę że jest idealnie ale mam na myśli to że o wiele ciekawsi są ludzie jako inkwizytorzy, starzy weterani wojenni, adepci, kapłanki (ech niech nikt nie mówi że kobiece kapłaństwo nie jest na swój sposób podniecające, mam pomysła). Religijność, światłość, determinacja i niekiedy mundanizm nadaje ludziom głębi i zróżnicowania na tle nudnych zardzewiałych sarmackich rycerzyków.
https://www.youtube.com/watch?v=VShSzu6VjTo&t=27s&ab_channel=TrueFormAI
#disciples2 #disciples #heroes3 #homm3 #ai
Pograłbym w jakiś solidny remake Disciples 2. Ino żeby klimat był zachowany, a szybkość AI poprawiona.
@Begrezen:
Dzięki, może sprawdzę, choć jak ostatnim razem grałem to największą bolączką dla mnie był czas jaki komputerowi zajmowało zakończenie tury. Przedłużało to niesamowicie grę w późnej fazie.