Wpis z mikrobloga

#masseffect #gry mój trud skończony, galaktyka uratowana po raz drugi
W ogóle miałem jakieś 6k zasobów wojennych, a opcji syntezy nie było. To też uzależnione od jakichś wyborów?

cesar90 - #masseffect #gry mój trud skończony, galaktyka uratowana po raz drugi
W ogó...

źródło: me

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cesar90 przecież kontrola to najlepsze wyjście, wtedy Shepard raz że żyje (chociaż w innej formie), dwa ma w końcu zdolność ostatecznego rozwiązania kwestii batariańskiej
  • Odpowiedz
@cesar90: Synteza była dostępna chyba po robieniu misji online? Chyba jak weszły dlc to szło wyrobić stosowną ilość misji pod to zakończenie. Nie chce nakłamać bo trzeci raz przechodziłem serię kilka lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6200 zasobów było potrzebne do trzeciego zakończenia. Ale teraz widzę że jest jeszcze jedno zakończnie... ( ͠° °)

@Blackhorn istniały spekulacje że kontrola
  • Odpowiedz
@Dioromeh o jezu aż mi się przypomniała ta cała inba z indoctrination theory, ludzie przez miesiące doszukiwali się dziesiątego dna w zakończeniu bo nie sądzili że bioware tak je s-------i i będzie takie dziurawe xD aż się w końcu ugięli i zrobili enhanced edition z dodatkowymi szczegółami
  • Odpowiedz
Synteza była dostępna chyba po robieniu misji online?

@Dioromeh: Edycja Legendarna nie miała online, więc tam po prostu chyba inaczej je jakoś liczyli.

W ogóle miałem jakieś 6k zasobów wojennych

@cesar90: Synteza jest chyba od 7k, jeżeli dobrze pamiętam.
  • Odpowiedz
@Blackhorn: Bardzo lubię jak gra zostawia spore pole do zastanawiania się i składania puzzli. Np po elden ringu wyglądałem tak jak na załączonym obrazku.

@Krs90 dodali dlc z dodatkowymi misjami które pozwalały nadrobić zasoby które wpadały za grę online. Powyżej 7k zasobów chyba odblokowuje się "sekretne" zakończenie z wersji utylizacji żniwiarzy

Dioromeh - @Blackhorn: Bardzo lubię jak gra zostawia spore pole do zastanawiania się ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz