Aktywne Wpisy

mr_InCogito +84
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Sleepypl +168

źródło: FNVzQHZXEAMpeUA
Pobierz@xXxV4r3l5ExXx: To akurat też jest prawda. On totalnie przeinaczył fakty, jakby wykopki zaczęły niektóre tak na niego mówić bo już wcześniej na niego tak mówili co zresztą sam
Tylko wybrał sobie „łatwe” do obalenia,
Np. To z tym że niby robi też pozytywne materiały, chociaż nikt mu nie zarzucał że robi TYLKO TE ZŁE
na resztę się nie odważył, zbywał milczeniem lub tekstem z mema.
@Zayatzz: Mowa ciała wskazuje ewidentnie na to, że nie radzi sobie absolutnie z zaistniałą sytuacją i próbuje się desperacko ratować.
A to zabawne. Kiedyś spytałem się żartobliwie czy jeżeli ktoś by go nazwał Synem K---y, to czy wtedy też by mówił o sobie "Syn K---y". I z jakiegoś powodu ten mój komentarz spadł z rowerka.
Nie oskarżam tutaj nikogo o kompletnie o nic, ale mam takie wrażenie, że gdyby ktoś by go nazywał Zakolakussem to Areczek prędzej
źródło: 5bd557223df137efea1fb58ff21c37d85575d72c3aeefddae50c804806467d68
Pobierz