Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +2
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

źródło: FNVzQHZXEAMpeUA
Pobierz@xXxV4r3l5ExXx: To akurat też jest prawda. On totalnie przeinaczył fakty, jakby wykopki zaczęły niektóre tak na niego mówić bo już wcześniej na niego tak mówili co zresztą sam
Tylko wybrał sobie „łatwe” do obalenia,
Np. To z tym że niby robi też pozytywne materiały, chociaż nikt mu nie zarzucał że robi TYLKO TE ZŁE
na resztę się nie odważył, zbywał milczeniem lub tekstem z mema.
@Zayatzz: Mowa ciała wskazuje ewidentnie na to, że nie radzi sobie absolutnie z zaistniałą sytuacją i próbuje się desperacko ratować.