Jechałem dziś po A4 i natknąłem się na nowe zjawisko. Otóż auto przedemną jechało w sposób niebezpieczny, co chwilę zjeżdżało na lewo lub na prawo. Wyprzedzało nie patrząc w lusterko, do tego jadąc 120kmh. Myślę sobie, że pijany, baba albo jakiś dziadek. Wyprzedzam, patrzę w prawo a tam murz.... ekhm... osoba czarnoskóra, zero uwagi na drogę i ogląda sobie tiktoka xD
@theOstry: cudownie, ja widziałem jak prosiłeś później tego kierowcę o numer a później calowaliscie się na mopsie i kierowcy ciężarówek bili brawo. Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej osoby czarnoskórej.
oczywiście jak każdy rozsądny i normalny człowiek zgłosiłeś prawda?
@kureci_paratko: bo na pewno policja zaraz urządziłaby obławę i zamknęła autostradę xd mooooże, jakby mieli humor, kazaliby mu jechać za nim (cholera wie gdzie, cholera wie jak długo), potem jeszcze zadzwonić do lokalnego komisariatu, potem dalej jechać za nim aż stanie, a potem nawet mandatu niet, bo "paaanie, co pan chcesz, on trzeźwy jest", niektórzy mają swoje życie
@kureci_paratko: bo na pewno policja zaraz urządziłaby obławę i zamknęła autostradę xd mooooże, jakby mieli humor, kazaliby mu jechać za nim (cholera wie gdzie, cholera wie jak długo), potem jeszcze zadzwonić do lokalnego komisariatu, potem dalej jechać za nim aż stanie, a potem nawet mandatu niet, bo "paaanie, co pan chcesz, on trzeźwy jest", niektórzy mają swoje życie
@RyanWolf i tam był taki Paweł i ja jechałem na rowerze...
@theOstry: czyli mówisz elegancko się od Polaczków nauczył i asymilacja w toku ( ͡°͜ʖ͡°) Nie można zgłaszać, bo jeszcze zakłóci się ten proces zostawania polakiem.
#imigranci #motoryzacja #prawojazdy
@kureci_paratko: a Ty zgłaszasz? Podobnie jeździ 5-10% kierowców
Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej osoby czarnoskórej.
@theOstry: czyli mówisz elegancko się od Polaczków nauczył i asymilacja w toku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie można zgłaszać, bo jeszcze zakłóci się ten proces zostawania polakiem.