Wpis z mikrobloga

@Bullitutti:
Masz ponad 10 lat expa i musisz tak dorabiać XD
Mnie lekarka w trakcie specjalizacji na dermatologa ostatnio skasowała za oglądnięcie skóry i wypisaniu kremu. Cała wizyta za 300 zł. I to trwało 10 minut max.
Zastanowiłbym się co w Twojej karierze poszło nie tak.
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: siedziałem w podobnej, więc odpowiem - wjechało AI na pełnej, ale zamiast rzeczywiście być konkurencją jakościową, to zmieniło kompletnie świat. Strony internetowe to teraz AI spam, którego nikt nie chce oglądać, aplikacji nowych też nikt nie chce robić, jedno i drugie dlatego, że przebicie się z marketingiem wymaga palenia koszmarnych pieniędzy w reklamach dla google i mety. Mam wrażenie, że w ogóle nie pojawiają się nowe, małe marki, a
  • Odpowiedz
@chaddeveloper: to akurat jest bardziej zniuansowane, bo nie każdy potrzebuje najtaniej, zwłaszcza tak zindywidualizowane usługi.

No ale nie zmienia to faktu, że Fiver nie jest ciekawą opcją jeżeli się chce coś dorobić, nie mówiąc już o normalnej pracy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ksiega_dusz: mogę Ci powiedzieć co poszło nie tak, główny powód to moja naiwność.

Mi kiedyś dermatolog kazała zrobić badania na kiłę. Tłumaczyłem jej, że mi to pojawia się co jakiś czas od dziecka.
  • Odpowiedz