Aktywne Wpisy
edenptlg +373

Nacho_Libre +23
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

No raczej nie miała zbytnio szans, tym bardziej że było zimno. Masakra.
Komentarz usunięty przez moderatora
@galicjanin: litewska policja wydaje się być dość mocno niekompetentna, tu masz przypadek sprzed kilku dni: https://wilno.tvp.pl/87983617/litewski-motocyklista-zginal-w-polsce-policjanci-nie-dogadali-sie-przez-bariere-jezykowa
Można pytać podobnie - nikt
Czyli przeszkadzała księdzu w bezkarnym ładowaniu wódy. Byłem kiedyś na "pielgrzymce", proboszcz musi znaleźć idealny punkt między starymi babami co bezkrytycznie zasponsorują mu wyjazd a zwykłymi turystami którzy maja go gdzieś i przed którymi nie musi pajacować. Na mojej wycieczce był dwóch księży, pierwszy (organizator) chlał tak, że ten drugi się przebrał
@mvmxks: U mnie to samo. Jestem otwartym, tolerancyjnym człowiekiem, ale jak widzę kogoś, kto ostentacyjnie obnosi się ze swoją wiarą, to od razu zastanawiam się jakie mroczne tajemnice ukrywa przed światem i staram się unikać jakichkolwiek interakcji z takimi ludźmi, bo wiem, że nic dobrego to nie wniesie do mojego życia ¯\(ツ)/¯