Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 24
@MASKULINIZATOR: mam żonę i nie, nie potrzebowałem oddechu na tyle, żeby się żalić obcym ludziom, bo chcemy spędzać ze sobą czas, co jest, zdaje się, podstawą udanego i zdrowego związku ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@rail_man: typ co buduje światopogląd na podstawie podslyszanej rozmowy w pracowniczej kuchni, a później pisze o tym na profilu na stronie że śmiesznymi narodowo rosyjskimi botami, jaki jestem z-----y że to wogole czytam, dzięki za uświadomienie że marnuje tutaz swoje życie
  • Odpowiedz
@rail_man: Ale może chłop faktycznie domator, a ona potrzebuje wyjść? Mi też ciężko dogodzić w tym temacie. Jak zaczęłam wychodzić na spacery to mąż solidarnie zaczął chodzić ze mną. W końcu mu powiedziałam, że po prostu czasem lubię wyjść sama na spacer do lasu czy nawet do sklepu. Założyć słuchawki i pobyć sama ze sobą. Zrozumiał. On teraz idzie na rower a ja sprawdzić czy w w lesie grzybki rosną
  • Odpowiedz
  • 4
@monalisssa: i ja to rozumiem, bo mi nie chodzi o fakt, że każdy potrzebuje czasem pobyć sam ze sobą, a o to, że baba zamiast porozmawiać z chłopem i mu to wyjaśnić (jak w Twoim wypadku), to losowemu typowi w pracy opowiada to w taki toksyczny sposób, jakby partner krzywdził ją samą swoją obecnością
  • Odpowiedz