@Umeraczyk zapomniałeś, że mają Instagrama a wg mnie to jest największy odmozdzac obok tik rola. Jak widzę, że laska ma Instagrama to od razu Red flag i się umawiam z nastepna
@donfallo Instagrama ma praktycznie tyle samo osób co Facebooka, mało kto nie ma. Plusem jest zdecydowanie fakt, że skoro Facebook to wprowadził to Instagram też może coś podobnego. Wyobrażam to sobie w formie scrolowania rolek i masz rolkę reklamową której nie da się przescrolować i musisz czekać 5 sekund. Przecież to instant triger do wyłączenia aplikacji! Cukiergórka musisz!!!
@Umeraczyk obawiam się, że to po prostu skok na kasę, zapłać 4 zł żeby oglądać Instagrama bez reklam i ha ha ha hajs się zgadza bo debile są już na tyle uzależnione, że zapłacą
laska ma Instagrama to od razu Red flag i się umawiam z nastepna
@donfallo: to dużego wyboru nie masz, nawet wśród Pań 60+ @Umeraczyk właśnie ten Facebook to chyba trochę taki w---------y kuzyn. Tiktok i Instagram to typowe odmozdzacze, nie myśl i przewijaj, a Facebook opustoszał i zostały grupki i reklamy. Grupki nie sprzyjają konsumowaniu treści ala tiktok i się robi problem. Nie widzę jakby mieli dodać na instagramie
@JuneJohn mam wybór, wystarczy wyjść na zewnątrz i zagadywać do tych dup co nie wyglądają jak klony oraz nie mają sromu samicy morsa na mordzie. jak nie siedzi z łbem w tel tylko np ma książkę to już jest z górki
@Umeraczyk właśnie to samo na instagramie miałem wczoraj. Ale rzeczywiście ostatnio wyskoczył jakiś monit o zasadach reklam i wyłączyłem profilowanie i w sumie od wtedy mam timer. Ale jest dokładnie jak mówisz, od razy wyrywasz się z letargu i wyłączasz tego śmiecia i koniec doom scrollingu :)
@Umeraczyk: Kiedy FB premium, a potem premium "light" z "mniejszą ilością reklam"? Nie zdziwię się, jak będzie rzesza chętnych, skoro za YT tylu płaci i nie narzekają. Kiedyś bym nie uwierzył, że można za YT płacić, a teraz otaczają mnie takie pokemony.
@bukimi YT akurat jest git, bo masz w pakiecie YT Music, z ktorego korzystam. ale ten FB? no nie, nigdy bym nie zaplacil za to zeby ogladac wiecej sloni z sera bez reklam XDDDDDDDD
@aukolb no chora cena w porównaniu do tego ile różnych serwisów możesz za to mieć. Jak dla mnie to tylko opcja dla ludzi którzy mają po prostu full pieniędzy i nie zauważą braku 500 zł to i 40 też albo takich, którzy pracują w socjalach i chcą mieć czysto
źródło: temp_file9112094486756513426
Pobierz@donfallo: to dużego wyboru nie masz, nawet wśród Pań 60+
@Umeraczyk właśnie ten Facebook to chyba trochę taki w---------y kuzyn. Tiktok i Instagram to typowe odmozdzacze, nie myśl i przewijaj, a Facebook opustoszał i zostały grupki i reklamy. Grupki nie sprzyjają konsumowaniu treści ala tiktok i się robi problem. Nie widzę jakby mieli dodać na instagramie
Ale jest dokładnie jak mówisz, od razy wyrywasz się z letargu i wyłączasz tego śmiecia i koniec doom scrollingu :)
Nie zdziwię się, jak będzie rzesza chętnych, skoro za YT tylu płaci i nie narzekają.
Kiedyś bym nie uwierzył, że można za YT płacić, a teraz otaczają mnie takie pokemony.
Komentarz usunięty przez moderatora
I to jest 40zł za jedną platformę, czyli za FB i IG wychodzi 80 xDD
źródło: 521148243_902146005461859_3867037773002876158_n
Pobierz