Wpis z mikrobloga

K---a mać najlepsza funkcja FB od lat!

Nareszcie wyleczę się z Doom Scrolingu!!!

Wczesniej? Scroluje i czytam = przeskakuje reklamy i gdzieś tam migają, w aplikacji znikają mi długie minuty, pewnie jakiś kwadrans.

Teraz? Scroluje sobie kilka postów i BAM! Reklama! Strona się blokuje z timerem = wyłączam aplikacje (ʘʘ)

Genialne! Ten kto na to wpadł zasługuje na jakąś nagrodę czynu społecznego!
Umeraczyk - K---a mać najlepsza funkcja FB od lat! 

Nareszcie wyleczę się z Doom Scr...

źródło: temp_file1527630723093882691

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RZM_4 mirek tak bardzo uzależniony od vikop.ru, że aż musi sobie zabezpieczenie antydzieciowe ustawić ( ͡º ͜ʖ͡º)
i bardzo dobrze, j---ć dysregulacje dopaminy
chociaż aplikacje w trybie jasnym to już chyba wystarczający odstraszacz od używania
  • Odpowiedz
  • 0
@wunderkapsznik to ustawienie z sekcji cyfrowa równowaga i tak gdy nie miałem to nie zwracałem na to uwagi, a tak mam ustawione 15 minut i nie przeglądam już bez celu. Jest lepiej
  • Odpowiedz
@matka_boska_w_klapie nie będę się wymadrzac bo mam 180 cm u nie jestem łysy oraz jestem w miarę przystojny. Ale widywałem typów po 170 lysiejacych co z fajnymi dupami chodzili po mieście. Prędzej chodzi o to jak masz gadane, jak pachniesz, czy czuć od ciebie desperacja czy pewnością siebie, czy widać, że ćwiczysz, czy masz ok ciuchy, czy masz ten flow

Edit ale na pewno miejsc powyżej 195 cm ma się w
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: instagram to wprowadził w tym samym czasie. Wystarczy wejść w ustawienia aplikacji i wyłączyć targetowanie reklam. Za karę za brak zgody na targetowanie mamy przymusowo włączone kilkusekundowe reklamy pomiędzy co którymś reelsem. W obu aplikacjach mam to włączone już od dobrych paru miesięcy.
  • Odpowiedz